Renovatie op maat

Lichtrijke keuken en werkruimte

Het traject

Op advies van hun binnenhuisarchitecte gingen Nathalie en Sebastiaan op verkenning bij HUS voor een keuken op maat. Tijdens een bezoek aan de toonzaal in Antwerpen brachten zij niet alleen hun verwachtingen mee, maar ook het keukenontwerp van de binnenhuisarchitecte. Bij het berekenen van de kosten om aan hun wensen te voldoen, bleek het ontwerp ver boven het beschikbare budget te liggen.

We beginnen elk project door onze klanten nauw te betrekken bij elke fase van het ontwerpproces. Hoewel we rekening houden met het beschikbare budget, ligt onze focus primair op het realiseren van een ontwerp dat resoneert met de individuele stijl en verwachtingen van de klant. Dit benadrukt ons streven naar een harmonieuze balans tussen creatieve visie en financiële haalbaarheid.

- Stijn

Een keukenontwerp op maat van de wensen van de klant

We kozen ervoor om terug te gaan naar de basis, waarbij onze expert opnieuw aan de tekentafel ging zitten voor een nieuw interieur design. Dit keer werd het keukenontwerp in nauwe samenwerking met de klant herzien. Nathalie is visueel vormgeefster met een duidelijke visie waardoor zij heel concreet kon aangeven wat wel en niet voldeed aan haar verwachtingen in het ontwerp.

 

Onze missie was simpel: de wensen van het koppel omzetten naar een uniek en realistisch ontwerp waarin stijl, comfort en hun persoonlijkheden centraal stonden. Al snel konden we de kosten drukken door de gekozen materialen te herbekijken of zelfs weg te laten zoals gefreesde handgrepen.

Van keuken tot bureau op maat

De realisatie van de keuken legde de basis voor een nieuwe samenwerking.

 

Kort na de plaatsing van de keuken, vertrouwde Nathalie en Sebastiaan ons ook het ontwerp van hun bureau op maat toe. Niets geeft onze experts meer voldoening dan te zien dat onze klanten tevreden zijn en terugkomen voor meer.

keuken op maat met houtaccenten
bureau op maat

Het resultaat

Met oog voor de unieke stijl van onze klanten, streven we naar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit binnen de beperkingen die de klant aangeeft. Onze ontwerpen creëren warme en functionele ruimtes die niet alleen aan de financiële mogelijkheden voldoen, maar deze ook overstijgen. In het bijzonder de keuken, het hart van het huis, is een toonbeeld van deze filosofie. Hier combineren we rustgevende, kamerhoge kolomkasten naadloos met de structuur van de woning, waardoor een harmonieuze en uitnodigende omgeving ontstaat.

 

Met zorgvuldig gekozen kleuren en een functioneel ontwerp hebben we een omgeving gecreëerd die koken tot een ontspannende ervaring maakt.

 

Het bureau werd omgetoverd tot een praktische werkruimte, waar efficiëntie en comfort samenkomen. Elke hoek, elke lade en elk element is zorgvuldig overwogen en aangepast aan de behoeften van Nathalie & Sebastiaan.

 

Het samenspel tussen een rustgevende esthetiek en een doordachte indeling maakt deze ruimtes niet alleen gastvrij en ontspannend, maar ook buitengewoon functioneel voor het dagelijks leven.

 

Benieuwd hoe we jouw interieur een upgrade geven? Maak een afspraak in onze toonzaal of laat je inspireren door realisaties van HUS: Project Antwerpen: leefkeuken inspiratie, Project Affligem: home office met panoramisch uitzicht, Project Meldert: de creatie van een home office op maat, Project Zoersel: keuken, bureau en woonkamer

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Bureau, Keuken, Projecten