Meer dan een bureau op maat

waar productiviteit en stijl samenkomen

 

Bij Hus maken we eigenlijk geen onderscheid tussen een home office of een professioneel kantoor. Of je nu thuis je bureau op maat wil inrichten of op zoek bent naar kantoorinrichting op het werk. Ze moeten beiden ergonomisch en praktisch uitgebouwd worden maar ook huiselijk aanvoelen. Werken is nu eenmaal aangenamer wanneer het hele plaatje klopt. We hebben dan ook een duidelijk stappenplan met een uitgebreide checklist waaraan een bureau moet voldoen. Op deze manier creëren we een plek waar zowel wij als jij ons uit de naad zullen werken.

Van een bureau op maat tot cable management

Onze checklist gaat tot diep in de details voor de creatie van jouw bureau op maat. Als je vele uren achter je scherm vertoeft, is het belangrijk om te kiezen voor een ergonomische bureau. Ook daar houden we rekening mee. Een goede houding tijdens het werken vermindert immers heel wat lichamelijke klachten. Wij garanderen een bureaublad op maat van kwaliteit.

Vandaag de dag zijn er heel wat aspecten om rekening mee te houden bij het inrichten van een bureau. Wij horen je al denken:

 

  • Waar kan ik de printer plaatsen zodat deze niet te hard in de kijker staat?
  • Hoe krijg ik die storende oplader weg?
  • Waar kan ik mijn Desktop PC of laptop kwijt na het werken?
  • Ik werk met twee schermen, wat nu?
  • Kan ik tijdens het weekend mijn kasten elektronisch beveiligen?
  • Wat met de oplader van mijn gsm?

 

Wij denken mee op elk niveau. Want een goed ingericht bureau heeft een positieve invloed op je concentratie en productiviteit.

Het stopt niet bij een opbergkast in je bureau op maat

Onze diensten bestaan uit veel meer dan het maken van bureaukasten op maat en het selecteren van het aantal lades, de hoogte tussen de legvlakken,… Wij houden rekening met de ruimte en hoe jouw nieuwe bureau daar perfect in kan passen. Heb je nood aan een bureau voor onder een schuin dak of een hoekbureau op maat? Geen enkel probleem. Ons sterk maatwerk zal jouw ideale bureau tot leven brengen zonder ruimte in te boeten.

Weet je hoe we dat doen? Bij HUS ontwerpen we elk bureau alsof het er eentje voor onszelf zou zijn. En wij zitten vaak aan een bureau, héél vaak. Herken jij jezelf in de situatie hieronder?

 

Ik heb al een sterke visie op mijn ideale kantoor. Zo wil ik graag een bureaublad op maat in dezelfde eik als mijn parket. Is dat mogelijk?

 

Absoluut. Bezorg ons er een staaltje van en wij kleuren het bureaublad met 99% correctheid in aan de hand van dat staaltje. Het maakt allemaal deel uit van onze service.

Kom zeker even langs voor meer info. Bezorg ons foto’s van de huidige situatie. Ruim vooral niet op, zo zien we de eventuele pijnpunten en kunnen we oplossingen zoeken. Wij doen de rest, steeds in onderling overleg en met respect voor jouw budget.