Bureau op maat

Een bureau op maat: waar productiviteit en stijl samenkomen

 

Een bureau op maat in je thuiskantoor kan het verschil maken bij het creëren van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving werk en privé. Of je nu een werkruimte voor jezelf of voor verschillende personen wilt inrichten, een bureau op maat kan ervoor zorgen dat iedereen comfortabel, productief en gestructureerd kan werken. Een bureau op maat biedt niet alleen veel opslagruimte en organisatie, maar biedt ook de mogelijkheid om een eigen, persoonlijke stempel op het ontwerp te drukken. Met een unieke look en feel kan een op maat gemaakt bureau helpen om een thuiskantoor zowel uitnodigend als productief te maken.

Belangrijke aspecten van een bureau op maat

Een bureau op maat zorgt voor optimaal comfort en efficiëntie tijdens het werken. Bij het ontwerpen van een bureau op maat komt daarom méér kijken dan alleen het designmatige plaatje. Als je vele uren achter je scherm vertoeft, is het belangrijk om te kiezen voor een ergonomisch bureau. Correcte verlichting, de juiste bureaustoel, opbergruimte en cable management zijn ook belangrijke elementen waar een bureau op maat aan moet voldoen. Van verstelbare hoogte tot het kleurenpallet en de gebruikte materialen, er zijn veel keuzes waarmee u rekening moet houden. Onze experten begeleiden je graag tijdens al deze stappen om uw persoonlijke voorkeuren in het ontwerp te integreren.

  • Waar kan de printer geplaatst worden zodat deze niet te hard in de kijker staat?
  • Hoe werk je opladers weg in het design?
  • Waar kan een Desktop PC of laptop weggewerkt worden na het werken?
  • Hoe werk je designmatig en efficiënt gezien het beste met twee schermen?
  • Heb je vaak last van nekklachten of rugklachten na het werken?
  • Is het mogelijk om een elektronische beveiliging te voorzien voor mijn bureau?

 

Wij denken mee op elk niveau zodat het bureau op maat een positieve invloed heeft op concentratie en productiviteit.

Het integreren van een opbergkast in een bureau op maat

Onze diensten gaan verder dan het maken van bureaukasten op maat en het selecteren van het aantal lades, de hoogte tussen de legvlakken,… Onze experten houden rekening met de indeling van de kamer om de beschikbare ruimte volledig te maximaliseren. De integratie van alle elementen zoals het bureaublad en de opbergruimte vloeien hier uit voort. Blijkt een hoekbureau de beste oplossing of zoek je veel opslagruimte? Op deze behoeftes anticiperen onze interieurexperten. Ons sterk maatwerk zal jouw ideale bureau tot leven brengen zonder aan ruimte in te boeten.

Beleef de HUS-aanpak

 

“Ik heb al een sterke visie op mijn ideale kantoor. Zo wil ik graag een bureaublad op maat in dezelfde eik als mijn parket. Is dat mogelijk?”

 

Absoluut. Bezorg ons er een staaltje van en wij kleuren het bureaublad met 99% correctheid in aan de hand van dat staaltje. Het maakt allemaal deel uit van onze service op maat. Bovendien zullen onze experts door jouw schetsen gaan om optimalisaties mee te geven waar jij misschien niet aan gedacht had.

 

“Ik wens veel opslagruimte, een strak design en een efficiënte ruimtelijke indeling.”

 

Onze experts gaan aan de slag om jouw voorkeuren te integreren in een ontwerp die zowel het huidige interieur respecteert als jouw behoeften tegemoet komen. Neem een foto van de huidige situatie en ruim vooral niet op zodat wij de pijnpunten kunnen integreren in het design.

Bureau op maat in een verloren hoek

Integratie van een bureau op maat in een verloren hoekje in de leefruimte.

Bureau op maat in een polyvalente ruimte

Ontwerp van een bureau op maat in een multifunctionele ruimte.

Bureau op maat in een wandkast

Een bureau op maat die werd weggewerkt in een wandkast met veel opbergruimte.

Bureau op maat in een multifunctionele meubel

Integratie van een bureau op maat in een multifunctionele meubel.

Wil je graag de mogelijkheden ontdekken voor een bureau op maat? Bezorg ons foto’s van de huidige situatie. Ruim vooral niet op, zo zien we de eventuele pijnpunten en kunnen we oplossingen zoeken. Wij doen de rest, steeds in onderling overleg en met respect voor jouw budget.