Maatwerk voor

projectontwikkelaars en ondernemers

 

Ben je actief in de vastgoedmarkt of bouwsector? Ben je professioneel actief op de markt om woningen en/of appartementen te verkopen of verhuren? Dan ken je zonder twijfel de onschatbare meerwaarde van duurzaam maatwerk. De Hus teams in zowel Antwerpen als Asse staan klaar met jarenlange expertise en vakmanschap om jouw project tot een goed einde te brengen. Geen gestandaardiseerd pakket, wel unieke en creatieve oplossingen, materialen en kleuren op maat. Van keuken tot badkamer, dressing, hal en garage. Overal weten we onze troeven als meerwaarde in je project te plaatsen.

Professioneel aanspreekpunt doorheen het volledige traject

Als projectontwikkelaar of ondernemer kun je bij ons, letterlijk en figuurlijk, aankloppen voor al jouw maatwerk. Het project wordt van A tot Z opgevolgd door onze interieurarchitecten. Van eerste afspraak, tot ontwerp, plaatsing en nazorg, we laten niets aan het toeval over. In alle rust kunnen potentiële kopers op afspraak de kast samenstellen of aanpassen wat al inbegrepen was in het project.

 

Uiteraard staan onze toonzalen tot uw dienst om de klanten te ontvangen en te woord te staan. Met een oppervlakte van minimum 200m² per toonzaal en een geschikte ligging te Brussel (Asse) en Antwerpen, kunnen we het grootste deel van Vlaanderen bedienen.
Je vindt er bovendien nauwkeurig uitgewerkte toepassingen terug zoals een keuken, badkamermeubel, dressoir, bibliotheek, slaapkamerkasten en uiteraard de dressing die niet kan ontbreken.

 

Als een toekomstige koper graag iets wil aanpassen aan de kasten, dan kan dat. We staan de klant te woord in één van onze toonzalen en leggen de mogelijkheden voor. Misschien willen ze een lade meer of toch een ander greepje? Wees gerust, wij zorgen ervoor.

Interieurontwerp in relatie tot het project en de omgeving

 • Eerst en vooral laten we ons inspireren door de omgeving, d.i. de woonst zelf, maar ook de buurt waar deze zich bevindt. Zowel de vorm, het materiaal, de afwerking en de details moeten rijmen met de rest van het plaatje.

 

 • Daarnaast is de prijsklasse een belangrijke factor. Buitenproportionele kasten plaatsen in een klein project of kansen onbenut laten in grotere projecten zijn scenario’s die we steeds proberen te vermijden.

 

 • De laatste trends nemen we steeds mee in rekening tijdens de uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed in het hoofd van de klant plaatsen, wat resulteert in interieurparels en uiterst tevreden klanten.

 

 • We gaan op zoek naar evenwicht en zorgen ervoor dat het volledige plaatje, met een tijdloos karakter, klopt.

Het resultaat? Uniek maatwerk van onberispelijke kwaliteit met 10 jaar garantie. Zo kan jij op twee oren slapen, de service nemen wij voor onze rekening.

Ontdek de voordelen van een samenwerking:

 • We beschikken over twee toonzalen in Vlaanderen, elk minstens 200m² groot en voorzien van een ruim aanbod.

 

 • We voeren alles in eigen beheer uit: van ontwerp, productie tot installatie. Dus geen onbekende onderaannemers op je werf.

 

 • We zijn actief sinds 2004 en beschikken dus reeds over een goede reputatie, onderbouwt met tonnen ervaring.

 

 • We staan uw klant zelf te woord indien gewenst, zo verlies je zelf geen tijd met alle besprekingen.

 

 • We beschikken over zeer goede 3D simulaties om de klant een zo realistisch mogelijk beeld te geven.

 

 • Verlichting integreren in het maatwerk behoort tot het aanbod.

 

 • We zijn een one stop shop: we beschikken over binnenhuisarchitecten en meubelmakers. Enkel zo kunnen we uw project van begin tot einde begeleiden.

Voor een project groot of klein moet je bij Hus Interieur zijn

Project Something South

In het hart van de bruisende Antwerpse stadswijk het Zuid realiseert projectontwikkelaar Vercity nieuwbouwresidentie Something South. Een divers aanbod van één-, twee- en ruime drie-slaapkamer appartementen maken het aanbod, aangevuld met een 815m² gelijkvloerse grote handelsruimte en 240m² ruime en exclusieve penthouse met een privatief terras van meer dan 150m².

 

Alle inbouwkasten op maat (en kasten op maat) in de appartementen werden voorzien door Hus, met een hoge afwerkingsgraad en tijdloos design. Sinds kort is het project volledig uitverkocht – een reden te meer om heel trots te zijn op dit resultaat!

Project Meulemans – SOSO

Voor ons appartement in Antwerpen deden we beroep op HUS. Ze hebben onder andere geholpen bij het inrichten en ontwerpen van onze badkamer, onze dressing en onze TV/bibliotheek-meubel . De samenwerking was optimaal. Wij hadden onze ideeën en het HUS-team heeft ons geholpen die te verwezenlijken. Zij hebben naar ons geluisterd maar hebben ons ook advies en ideeën gegeven. Het hele team was zeer behulpzaam van begin tot eind. Een geweldige samenwerking!

Project Hemixheide

Op een idyllische plek aan de Schelde in Hemiksem ontwikkelt Vooruitzicht een nieuwe wijk met éénsgezinswoningen grenzend aan het park den Akker. De woningen op Hemixheide vormen een visueel geheel, ze variëren naar grootte en indeling. Hus Interieur verzorgt de hoge afwerking van alle maatkasten.

Overtuigd van onze aanpak? Geïnspireerd door onze realisaties? Let’s talk!