Project Antwerpen: moderne nieuwbouwwoning

Modern interieur voor een nieuwbouwwoning

Het traject

Kristien en Geert hadden altijd al de droom om een eigen zwembad te hebben en hun tuin om te toveren tot een Japanse oase, compleet met een poolhouse waar ze samen met vrienden en familie van de zomer konden genieten. Na enkele overleggen met architect Dimitri van BOA architecten, besloten ze om het belendende perceel te kopen en er een volledige woning van te maken. HUS Interieur had al eerder maatwerk geleverd voor hun landelijke woning en werd opnieuw ingeschakeld voor maatwerk in deze nieuwbouwwoning te Antwerpen.

Materiaalkeuze modern interieur

Voor de moderne inrichting van de woning, lieten de eigenaars zich inspireren door de minimalistische Japanse stijl. Gerookt eikenhoutenfineer werd als rode draad gebruikt doorheen de woning om voor karakter te zorgen.

De keuken

Om de keuken niet te donker te maken werd het eikenhout alleen gebruikt bij de 2 hogere kastvolumes. Voor de lage volumes werd er gekozen voor een hoogwaardige lakafwerking in dezelfde witte kleur als de muren en het plafond. Het werkblad aan het kookgedeelte werd afgewerkt met hittebestendig Dekton, toon op toon met de onderliggende fronten. Voor het eiland werd Pierre de Varennes met agrippa fijn afwerking gekozen, dat perfect past in hun Japanse filosofie.

Badkamer

Het lavabomeubel in de badkamer is afgewerkt met gerookt eikenhoutenfineer en zorgt voor een rustgevende uitstraling. De klassieke spiegelkastjes zijn vervangen door een strakke variant en vallen haast naadloos weg in de wand.

Slaapkamer en dressing

De inloopdressing in de master bedroom is deels open gelaten en deels gesloten, en aangevuld met melamine kasten in een donkergrijze tint met deuren in een linnenstructuur. De bedwand straalt warmte uit met gefineerde panelen en een gestoffeerd hoofdbord dat uitnodigt om nog even gezellig een boek te lezen.

Het resultaat

Simpel ogende ontwerpen zijn vaak de meest complexe. De ontwerpers van HUS haalden alles uit de kast om luxueuze eenvoud te creëren. Het resultaat: een prachtige, warme woning met een minimalistisch design die perfect aansluit bij de Japanse sfeer uit de tuin. 

Wens je zelf ook advies om je interieur te ontwerpen? Maak een afspraak of bekijk ook de andere realisaties van HUS: project Brussel: luxe interieur in een appartement, project Merchtem: volledige inrichting van een appartement, project Roosdaal: strak en landelijk interieur, project Belgiëlei: een totaalproject op maat.

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Projecten, totaalinrichting