FAQ

Heb je na het ontdekken van onze site nog vragen of was niet alles duidelijk? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met de bijhorende antwoorden. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan zeker contact met ons op.

What to bring on our first date

Om een persoonlijk ontwerp te kunnen maken willen we je graag eerst leren kennen. Neem dus zeker foto’s mee van jouw interieur, een moodboard of Pinterest ideetjes. Neem eens een kijkje op onze Pinterest “areyouhus”. Dit kan ook een staaltje zijn van een leuk materiaal of een object met een leuke kleur. Al wat onze inspiratie kan aanwakkeren en ons in staat stelt om je te leren kennen.

Uiteraard zijn enkele afmetingen nuttig. Deze stellen ons in staat om op onze eerste date reeds een raming te kunnen geven van het project. Als het tot een samenwerking komt zullen we de offerte steeds correct finetunen in samenspraak. Eens akkoord komen we alles ter plaatse opmeten en nemen de stalen mee. Indien nodig kunnen we na dit bezoek nog steeds het ontwerp, materiaal of indeling bijsturen.

What about free goodies

In een persoonlijk ontwerp steken we steeds veel werk. We willen immers het beste voor onze klanten. Een offerte zal steeds gratis en vrijblijvend zijn en die geven we ook graag mee. Ontwerptekeningen zijn steeds ter inzage beschikbaar in onze toonzaal.

Na de opmeting bezorgen we je een uitgebreid technisch dossier ter goedkeuring alvorens we de productie starten.

What about a professional relationship

Ben je een (binnenhuis-)architect of projectontwikkelaar? We wenden onze expertise graag aan voor jouw project. Een eerste keer doen we het graag persoonlijk in onze toonzaal om te zien of we op dezelfde golflengte zitten. Daarna kan je steeds op ons rekenen om mee te denken en alle mooie zaken te realiseren die je bedacht hebt, zonder buiten het vooropgestelde budget te treden.

Uiteraard is jouw klant hier welkom. We maken een afspraak en zullen deze zeker in de watten leggen. Het voordeel een mooie toonzaal te hebben komt jezelf en jouw klant ten goede. Wij zullen de klant begeleiden bij het maken van alle keuzes, het verzorgen van alle offertes en het begeleiden van heel het project. Dit is voor jou een zorg minder en geeft meer tijd om te doen waar je goed in bent. Bovendien doen we dit geheel vrijblijvend.

How about now

Een kast op maat maken kost uiteraard tijd, maar we trachten dit tot een minimum te herleiden. De volledige productie zit in België, waardoor we vaak snel kunnen handelen.

Reken doorgaans op een 6 tot 8 weken na ontvangst van het akkoord en voorschot en twee weken extra indien er werd gekozen voor een afwerking bestaande uit lak of fineer. Uiteraard lichten we de timing van het project verder toe eens de keuzes van de materialen bekend zijn. Je mag erop vertrouwen dat jouw project in goed handen is. 15 jaar ervaring en een steeds groeiend cliënteel zijn daar het beste bewijs van.

We love you ♡

Wij maken kasten om graag te zien. Door ze in relatie te stellen met het interieur zijn deze steeds een blijvende meerwaarde in elke woning. De bedoeling is dat je bij een herverkoop een logische meerwaarde hebt gerealiseerd, waar een volgende bewoner zijn persoonlijkheid ook bij kan matchen. Het is onze taak om hierover te waken. We zullen dan ook elke opdracht in een breed perspectief zetten en ons ontwerp blijvend toetsen aan jouw omgeving.

Je kan hierover meer lezen in de rubriek maatkasten en interieurontwerp.

Om een persoonlijk ontwerp te kunnen maken willen we je graag eerst leren kennen. Neem dus zeker foto’s mee van je interieur, een moodbord of Pinterest ideetjes. Neem eens een kijkje op onze Pinterest “areyouhus”. Dit kan ook een staaltje zijn van een leuk materiaal, of een object met een leuke kleur. Al wat onze inspiratie kan aanwakkeren en ons in staat stelt om u te leren kennen.

Uiteraard zijn enkele afmetingen nuttig, deze stellen ons in staat om op onze eerste date reeds wat ramingen te kunnen geven van je project. Als het tot een samenwerking komt zullen we je offerte steeds correct finetunen in samenspraak met jullie en de keuzes die je maakt. Eens akkoord komen we alles ter plaatse nog eens nameten, en nemen de stalen mee. Indien nodig kunnen we na dit bezoek nog steeds het ontwerp, materiaal of indeling bijsturen.

In een persoonlijk ontwerp steken we steeds veel werk, we willen immers het beste voor onze klanten. Een offerte zal steeds gratis en vrijblijvend zijn, en geven we graag mee. Ontwerptekeningen zijn steeds ter inzage beschikbaar in onze toonzaal, na opmeting wordt een zeer uitgebreid technisch dossier gemaakt die we uiteraard ook aan u overmaken.

Ben je architect, binnenhuisarchitect of aannemer, we wenden onze expertise graag aan voor jou project. Een eerste keer doen we het graag persoonlijk in onze toonzaal om te zien of we op dezelfde golflengte zitten. Daarna kan je steeds op ons rekenen om mee te denken en alle mooie zaken te realiseren die je bedacht hebt.

Uiteraard is je klant hier welkom, we maken een afspraak en zullen deze zeker “in de watten leggen”. Het voordeel van een mooie toonzaal te hebben, kunnen we dan voor u gebruiken, en u letterlijk ontzorgen. Wij zullen de klant begeleiden in het maken van alle keuzes, verzorgen alle offertes en begeleiden heel het project. Op die manier ben jij vrij om te doen waar jij goed in bent, maar dat vul je best zelf aan…

Een kast echt op maat maken kost uiteraard tijd, maar deze trachten we tot een minimum te herleiden. De volledige productie zit in België, waardoor we vaak snel kunnen handelen.

Reken doorgaans op een 6 tot 8 weken na ontvangst van je akkoord en voorschot, en twee weken extra bij lak of fineer. Uiteraard lichten we jou project graag verder toe qua timing eens de keuzes van de materialen bekend zijn. U kan er op rekenen dat we mensen van ons woord zijn. De reeds 15 jaar ervaring en steeds groeiend cliënteel zijn daar het beste bewijs van.

Wij maken kasten om graag te zien. Door ze in relatie te stellen met je interieur zijn deze steeds een blijvende meerwaarde in je woning. De bedoeling is dat je bij een herverkoop een logische meerwaarde hebt gerealiseerd waar een volgende bewoner zijn persoonlijkheid ook bij kan matchen. Het is onze taak om er over te waken, we zullen dan ook elke opdracht in een breed genoeg perspectief zetten en de omgeving steeds in het achterhoofd houden.

Je kan hierover meer lezen in “onze visie”.