Een dressing op maat

jouw kledingparadijs in huis

 

Een dressing op maat, ook wel inloopkast genoemd, is het beste van alle werelden. In deze ruimte voel je je goed, ligt alles binnen handbereik en kan je de kledingstukken volledig tot hun recht laten komen. Bovendien vind je dressings in alle vormen, maten en stijlen. Net zoals bij elk project laten we je dressing perfect aansluiten bij je leefwereld en de omgeving. Samen creëren we de inloopkast van jouw dromen met kwaliteitseisen van de bovenste plank.

De dressing op maat van jouw dromen, onze specialiteit

Een dressing maakt tegenwoordig zo goed als standaard deel uit van een nieuwbouw- of renovatieproject. Maar ook daar zitten aanzienlijke verschillen in detail, afwerking en zeker het concept. Wie er zich al eens in verdiepte, weet dat een dressing meer is dan een kast op maat. Zeg bye bye tegen standaard indelingen en kleurenpaletten, en zeg hello tegen 100% uniek maatwerk.

Je zou denken dat een dressing op maat niet meer is dan een kast die netjes tussen plafond, vloer en muren links en rechts past. Wel, laten we jou het tegendeel bewijzen. Bij Hus is deze maatkast het perfect samenvloeien van praktische en esthetische punten, en dit in relatie tot jouw omgeving. Je leest het goed: we halen werkelijk alles uit de kast om, samen met jouw, de dressing van je dromen te creëren.

Bewonder je garderode in een oogopslag dankzij een open dressing.

In het ontwerp van een open dressing zorgen we ervoor dat alle belangrijke afmetingen en de indeling gerespecteerd worden, zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen. Zo denken we een unieke dressing uit, waarin elk kledingstuk zijn eigen plaats krijgt, met de correcte legvlakbreedtes en hanghoogtes. Ben je fan van gadgets? Cool, ook hier begeleiden we je graag zonder over the top te gaan.

Liever symmetrie en eenheid? Dat kan dankzij een gesloten dressing.

Tijdloos, strak, Scandinavisch, vintage, landelijk, rustiek, … Noem maar op. Elke interieur uitdaging gaan we aan. Het onbeperkte materialengamma helpt ons hier een handje bij. Heb je een specifiek materiaal of ontwerp voor ogen dat niet echt standaard is? No problem, we laten jouw interieurdroom uitkomen. Voor minder dan 100% tevredenheid doen we het niet.

De modulaire dressing op maat: het beste van 2 werelden

Kun je moeilijk kiezen tussen een open of gesloten dressing? Wil je graag zowel een deel van je garderobe in een oogopslag bewonderen en het andere achter gesloten deuren steken? Dan ligt de oplossing in het midden, namelijk een modulaire dressing. Op deze manier combineer je de voordelen van beide dressingtypes.

Laat je inspireren door een greep uit onze reeds gerealiseerde dressings

Laat je inspireren door een greep uit onze reeds gerealiseerde dressings

Heb je altijd al gedroomd van een dressing op maat? Waar wacht je nog op. Laten we samen jouw interieur droom waarmaken.