De realisatie van een tijdloze, kleurrijke

home office met panoramisch uitzicht

Project Affligem

Een praktisch en volledig op maat gemaakte bureau en dit in je eigen stek. Met deze vraag kwam de klant aankloppen bij het Hus team van Asse. Het resultaat is een tijdloos bureau, met voldoende opbergruimte en natuurlijk daglicht om de productiviteit te bevorderen.

De gebruikte materialen:

In deze home office trokken we een combinatie van witte en zachtroze melamine door. Het bureaublad werd voorzien in laminaat (natuureik). Deze materialen gecombineerd met de natuurlijke lichtinval zorgen ervoor dat het plaatje klopt.

De interieur uitdagingen:

De klant woont samen met haar man in een prachtige woning die dateert uit 1930. Ze zochten een oplossing voor de onbenutte bureauruimte met panoramische ramen. Meer specifiek wilden ze een ontwerp dat volledig in mijn lag met de woning. Bovendien was er ruimte voor een tikkeltje kleur en een speels accent. Verder mocht het praktische aspect zeker niet vergeten worden, aangezien thuiswerk het afgelopen jaar de norm geworden is.

Het resultaat van het interieurproject:

Het resultaat is een tijdloos, speels en kleurrijk bureau. Door rekening te houden met bepaalde lijnen in de huidige ruimte, straalt het ontwerp een bepaalde rust uit. Zo is het ontwerp gecentreerd op het horizontaal raam: zowel onderaan, bovenaan als links van het raam is evenveel ruimte voorzien. Alsook de hoogte van het meubel is uitgelijnd op de hoogte van de binnendeuren.
Doordat het bureau volledig zwevend voorzien is, komt deze ook minder statisch over.
Wat verlichting betreft, integreerden we ledverlichting in de legger en de zijkant van de kast, alsook de stopcontacten.

De speelse lijnen, de combinatie van de kleuren en het materiaalgebruik zorgen voor een praktisch en decoratief geheel dat volledig in balans is. Missie geslaagd!

Hus Interieur - Bureau met panoramische ramen

Benieuwd wat wij voor jouw (lege) bureauruimte kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category

Projecten