Kasten op maat

een serieuze meerwaarde voor je interieur

Hus is het resultaat van 20 jaar hetzelfde doel voor ogen: kwalitatief maatwerk in relatie tot de omgeving. Toen we 20 jaar geleden met kasten op maat begonnen, wisten we dat we meer zouden doen dan modules in ruimtes laten passen. We zouden werken volgens de regels van de kunst, namelijk de meubels laten passen in het interieur en niet omgekeerd. Daar draait het tenslotte om bij maatwerk, niet?

Hoe gaan we te werk in de creatie van jouw kast op maat?

Eerste kennismaking,
fysiek of virtueel

Realistisch ontwerp
met foto’s en prijsbestek

Persoonlijke opvolging,
één contactpersoon

Compleet en gedetailleerd
technisch plan

Montage en afwerking,
made in Belgium

Unieke kasten op maat voor elke ruimte

Kasten op maat zijn zonder twijfel een meerwaarde voor elke ruimte in elke woonst voor een zeer lange periode. Driedubbele winst! Een geslaagd project? Dat is praktisch, mooi én duurzaam. Speel hier en daar met kleuren, afmetingen, afwerkingen en materialen en je krijgt op en top persoonlijk maatwerk.

Standaard ontwerp?

Het enige dat standaard is bij Hus, is onze onberispelijke dienstverlening. We kennen als geen ander het reilen en zeilen binnen de kasten op maat en helpen je graag bij de realisatie van jouw droominterieur, dressing op maat en andere maatkast projecten voor woon- slaap- of badkamer. You name it, we make it!

Ontdek de voordelen van kasten op maat in elke ruimte

Badkamer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en comfort dankzij onze badkamerkasten op maat. Voor zowel de realisatie of verbouwing, bij Hus Interieur is jouw badkamerproject in de juiste, professionele handen.

Hus berging op maat

Berging en garage

Of het nu gaat om voorraadkasten in je berging of een schuifdeurkast in je garage, het grootste doel is opbergen. De vereisten? Oerdegelijk materiaal zonder te overdrijven in budget.

Bureau

Bij Hus maken we eigenlijk geen onderscheid tussen een home office of een professioneel kantoor. Ze moeten beiden ergonomisch en praktisch uitgebouwd worden maar ook huiselijk aanvoelen.

Dressing op maat Hus Interieur

Dressing

In een op maat gemaakte dressing ligt alles binnen handbereik en kan je de kledingstukken volledig tot hun recht laten komen. Bovendien vind je ze in alle vormen, maten en stijlen.

HUS keukens op maat

Keuken

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat? Wij helpen je graag verder bij de realisatie van jouw droomkeuken, het sfeervol middelpunt van je woning. Gaande van moderne keukens tot klassieke en landelijke keukens.

Hus Interieur Kinderkamer op maat

Kinderkamer

De weelderige fantasie en ontwikkeling van kids komen volledig tot uiting in de kamer waar ze zich goed voelen: de kinderkamer. Laat de inrichting van deze belangrijke ruimte niet aan het toeval over. Tijd om dromen waar te maken!

Slaapkamer

Een goede nachtrust begint bij een gezellige en comfortabele inrichting. Samen met Hus benut je de ruimte in je slaapkamer zo optimaal mogelijk en creëert je een inrichting volledig op maat.

Hus Interieur thuisbibliotheek op maat

Thuisbibliotheek

Droom je van een overzichtelijke ruimte waar al je boeken en persoonlijke spullen een ereplaats krijgen? Dan is boekenkast of thuisbibliotheek op maat iets voor jou!

Hus Interieur tv meubel op maat

TV-meubel

Een tv-meubel is als het ware dé blikvanger van je leefruimte. Samen creëren we een praktisch, esthetisch en uniek design dat naadloos in jouw interieur past. Zo kan jij met een deugddoende plof in de zetel vallen.

Hus Interieur Zolderinrichting op maat

Zolderinrichting

De zolderverdieping kan dankzij vakmanschap en maatwerk omgetoverd worden tot een volwaardige leefruimte. Laat jouw zolderruimte dus niet onbenut. Benieuwd?