Kasten op maat

Kasten op maat voor elke ruimte

Bij het ontwerpen van een kast op maat kijken onze interieurexperts verder dan het gevraagde meubel- en interieurontwerp: met oog voor het interieur en het dagdagelijks gebruik maken we 100% maatwerk.

Interesse in een adviesgesprek voor een kast op maat met een interieurontwerper?

Onze werkwijze voor een 100% unieke kast op maat

Onze kasten op maat zijn allesbehalve een massaproduct. Geen standaard indelingen en kleurenpaletten. Onze experts begeleiden je van begin tot einde om de kast op maat én het interieur op maat te vinden die bij jou & jouw woning past. Bij HUS teken je voor 20 jaar vakmanschap, 100% Belgisch fabrikaat én 10 jaar garantie.

Eerste kennismaking
met interieurexpert

Realistisch ontwerp
met foto’s en prijsbestek

Persoonlijke begeleiding
& opvolging

Compleet en gedetailleerd
technisch plan

Montage en afwerking,
made in Belgium

Kasten op maat voor elke ruimte

Ingebouwde kasten op maat zijn zonder twijfel een meerwaarde voor elke ruimte in elke woonst. Maatkasten zorgen voor een zee aan opbergruimte zonder in te boeten op de leefruimte. De perfecte kast op maat is zowel praktisch, smaakvol als kwalitatief.  Zo creëer je een interieur met een strakke en frisse uitstraling en verkrijg je een maximale leefruimte.

Standaard kast of maatkast?

Het enige dat standaard is bij HUS, is de onberispelijke dienstverlening. Elk project wordt afgewerkt met de nodige persoonlijke touch van jouw persoonlijke begeleider. We kennen als geen ander het reilen en zeilen binnen de kasten op maat en helpen je graag bij de realisatie van jouw droominterieur, dressing op maat en andere projecten voor bureau, slaapkamer, badkamer,… . You name it, we make it!

Kasten op maat in elke ruimte

Badkamer op maat

Tover je badkamer om tot een oase van rust en comfort dankzij kasten op maat. Voor zowel de realisatie of verbouwing, bij HUS is jouw badkamerproject in de juiste, professionele handen.

Hus berging op maat

Berging en garage op maat

Of het nu gaat om voorraadkasten in je berging of een schuifdeurkast in je garage, het grootste doel is opbergen. De vereisten? Oerdegelijk materiaal zonder te overdrijven in budget.

bureaublad op maat

Bureau op maat

Bij Hus maken we eigenlijk geen onderscheid tussen een home office of een professioneel kantoor. Ze moeten beiden ergonomisch en praktisch uitgebouwd worden maar ook huiselijk aanvoelen.

Dressing op maat Hus Interieur

Dressing op maat

In een op maat gemaakte dressing ligt alles binnen handbereik en kan je de kledingstukken volledig tot hun recht laten komen in een kast op maat. Bovendien vind je ze in alle vormen, maten en stijlen.

HUS keukens op maat

Keuken op maat

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat? Wij helpen je graag verder bij de realisatie van jouw droomkeuken, het sfeervol middelpunt van je woning. Gaande van moderne keukens tot klassieke en landelijke keukens.

Hus Interieur Kinderkamer op maat

Kinderkamer op maat

De weelderige fantasie en ontwikkeling van kids komen volledig tot uiting in de kamer waar ze zich goed voelen: de kinderkamer. Laat de inrichting van deze belangrijke ruimte niet aan het toeval over. Tijd om dromen waar te maken!

Slaapkamer op maat

Een goede nachtrust begint bij een gezellige en comfortabele inrichting. Samen met HUS benut je dankzij maatkasten de ruimte in je slaapkamer zo optimaal mogelijk en creëert je een inrichting volledig op maat.

Hus Interieur thuisbibliotheek op maat

Thuisbibliotheek op maat

Droom je van een overzichtelijke ruimte waar al je boeken en persoonlijke spullen een ereplaats krijgen? Dan is boekenkast of thuisbibliotheek op maat iets voor jou! Een stijlvolle kast op maat van jouw boeken & jouw interieur.

Hus Interieur tv meubel op maat

TV-meubel op maat

Een tv-meubel is als het ware dé blikvanger van je leefruimte. Samen creëren we een praktisch, esthetisch en uniek design dat naadloos in jouw interieur past. Zo kan jij met een deugddoende plof in de zetel vallen.

Hus Interieur Zolderinrichting op maat

Zolderinrichting op maat

De zolderverdieping kan dankzij vakmanschap en maatwerk omgetoverd worden tot een volwaardige leefruimte. Laat jouw zolderruimte dus niet onbenut en maak gebruik van kasten op maat om een maximum aan opbergruimte te verkrijgen.