Inbouwkasten berging & garage

Maatwerk in berging en garage

 

De berging en garage: af en toe aan elkaar verbonden, soms ook gewoon twee aparte plaatsen in de woning. Een belangrijke eigenschap van beide ruimtes is dat ze allebei gebruikt worden als opbergruimte. Want een opgeruimd huis is een opgeruimde geest. Bij Hus gaan we een stapje verder dan een eenvoudige inbouwkast in de garage of berging. We zorgen voor sterk maatwerk in jouw garage en berging dat volledig aangepast is aan jouw beschikbare ruimte. Een goed opgeruimde berging of garage maakt het dagelijkse leven immers veel makkelijker.

 

Bezint eer gij begint: wanneer je begint aan de inrichting van de berging of garage is het noodzakelijk om ze wel degelijk als bergruimte te bekijken. Dat wil zeggen dat er ruimte moet zijn om spullen kwijt te kunnen. Denk maar aan seizoensschoenen, kampeermateriaal, kerstversiering, doe-het-zelf materiaal, … noem maar op.

Waarom voor maatwerk in berging of garage kiezen?

Of het nu gaat om voorraadkasten in je berging of een schuifdeurkast in je garage, het grootste doel is opbergen. Voor Hus hebben zowel het maatwerk in de garage als de berging dezelfde vereisten namelijk oerdegelijk materiaal zonder te overdrijven in budget.

Waar we dus geen compromissen sluiten is op vlak van materiaal. Het maatwerk in deze ruimtes krijgt namelijk meer te verduren dan bijvoorbeeld de dressing of het tv-meubel. Denk maar aan wasmanden, de strijkplank, stofzuiger, borstels, emmers, conserven, flessen drank, wasmachine, droogkast,… Dit maatwerk moet alle gewichten en formaten kunnen weerstaan. We gebruiken dus geen melamine topbladen maar minimaal duurzame HPL vellen, bij voorkeur verlijmd op een waterwerende mdf of vijflaagse Blokstab.

Opgeruimd staat netjes: jouw droom, ons maatwerk

Het ontwerp ontstaat zoals altijd in overleg met jou als klant.

  • Waar ben je naar op zoek als je spullen wil opbergen? Heb je liever open of gesloten kasten? Gaat je voorkeur naar lades of heb je liever plaats voor opbergdozen?
  • Kies je liever voor een meer budgetvriendelijke oplossing en plaatsen we een strakke schuifdeurwand met daarachter zwevende legvlakken?
  • Of ben je bereid om all the way te gaan en verwerken we je berging kast of garage kast tot in de puntjes met alles erop en eraan? En dan bedoelen we ook écht alles. Een extra frigo, de wasmachine en droogkast, uittrekbare linnenmanden voor het sorteren van de was, een geïntegreerde en uittrekbare strijkplank, noem maar op. De keuze is aan jou.
berging op maat

Anno 2020 zijn er vaak heel wat technieken waarmee we rekening moeten houden in de berging of garage. Denk maar aan de ventilatie-unit, de omvormer van de zonnepanelen, de gasketel, de collectoren van de verwarming, een eventueel centraal stofzuigsysteem,… . Het is om die overgebleven ruimte ten volle te kunnen benutten dat wij graag in het verhaal komen om er voor jou het maximale aan opbergruimte uit te persen.