Een op maat gemaakte keuken

als hart van jouw woning

 

De keuken is meer dan ooit een plaats waar personen, kookkunsten en herinneringen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan die zalige kop koffie op een donkere winterochtend, de geur van zelfgebakken pannenkoeken op zondagmiddag of die stiekeme midnight snack in de late uurtjes. Het komt dus als geen verrassing dat een functionele keuken op maat van jouw omgeving een must is. Als laatste kruiden we nog af met een vleugje stijl en voilà.

Een nieuwe keuken op maat van jouw omgeving

Bij Hus kijken we verder dan het gevraagde ontwerp. We plaatsen het ontwerp van de keuken steeds in een breder perspectief zodat deze naadloos geïntegreerd wordt in de volledige woning. Zo kan de keuken bijvoorbeeld doorlopen in de woonkamer en naadloos overgaan in een bibliotheek of tv-kast. Met andere woorden: een keuken voor elke woonstijl. De belangrijkste vragen hier klinken als volgt:

  • Wie ben je als klant?
  • Hoe gebruik je een keuken?
  • Wat zijn de verwachtingen van een keuken?
  • Kook je graag en dagelijks of haal je graag eens een gerecht af?

Stel: Je nodigde vrienden uit voor een gezellige avond, maar de afwasberg is groter dan je dacht. Herkenbaar, niet? Op basis van jouw opruimgedrag en gewoontes bepalen wij welke materialen goed bij jou passen. Dekton voor je keukenblad is een keramisch materiaal dat zeer resistent is. Perfect dus voor de individuen met als motto: nachtrust eerst, afwas later. Ben je eerder van de gedachte: afwas eerst, nachtrust later? Dan zijn er verschillende opties, zoals natuursteen.

Stel: Jouw handen kriebelen dagelijks om de keuken te kuisen? Of zelfs meer dan één keer per dag? Dan raden wij aan om Inox te gebruiken als materiaal voor uw keukeneiland. Duurzaam, makkelijk in onderhoud en stijlvolle look. Stel je het opkuisen van je keuken liever enkele dagen uit? Wacht je tot de poetsvrouw wekelijks komt om grondig te kuisen? Dat is helemaal oké. Dan vinden we samen zeker en vast een geschikt materiaal. Voor ieder wat wils! 

We schetsen, overleggen, hertekenen en sturen bij tot het ontwerp volledig juist zit. Het resultaat van jouw goede smaak en ons ultiem vakmanschap? Een uniek stukje maatwerk naar jouw wensen.

De voordelen van een keuken volledig op maat van Hus

Jouw droomkeuken aan een scherpe prijs

Een keuken op maat biedt jou de volledige keuzevrijheid op vlak van kleur, vorm, afmetingen en materialen. Zo kies je zelf de keuken afwerking, het werkblad, de handgrepen, de fronten en noem zo maar op. Bij ons krijg je geen bestaand commercieel product met gestandaardiseerde opties. Nee, écht maatwerk dat voldoet aan jouw specifieke wensen en binnen jouw budget.

Kwalitatief maatwerk en interieurdesign voor de hele woning

Vermits we volledige interieurs inrichten en niet enkel keukens op maat verkopen, kunnen we je helpen als één aanspreekpunt voor de hele woning. Of het nu gaat om een complete keukenrenovatie, keukenkasten of inbouwkasten op maat. Wij zorgen ervoor dat de keuken een mooi geheel vormt met de rest van de woning. Niet is leuker dan een mooie samenhang waarin materialen of accenten subtiel terugkomen doorheen de volledige woning.

Laat je creatieve keuken ideeën de vrije loop

De mogelijkheden in een keuken zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details afgewerkt is en elk idee zijn plaats krijgt.
Heb je graag voorraadkasten dichtbij het kookvuur of geïntegreerd in je keukeneiland? Nemen je potten, pannen, bestek en kookgerei veel plaats in? Heb je graag een afgeschermde opbergruimte om het afval te sorteren? Wil je graag die grote kruidenkast letterlijk en figuurlijk in de kijker zetten? Het is allemaal mogelijk.

Ze zeggen wel eens: verandering van spijs doet eten. Waar wacht je dus nog op? Laten we samen jouw interieur droom waarmaken en de keukenruimte optimaal benutten.