Een keuken op maat

het hart van jouw woning

 

Transformeer jouw keuken in het kloppende hart van jouw huis met een keuken op maat. Waar elke culinaire creatie tot leven komt, van de eerste ochtendkoffie tot de laatste nachtelijke snack. Onze keukens op maat zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw levensstijl en interieur, met slimme opbergoplossingen en state-of-the-art apparatuur. Wij beloven niet alleen functionaliteit maar ook een ongeëvenaarde stijl. Maak van jouw keuken een statement met een keuken op maat, de plek waar smaak en design samensmelten.

Een keuken op maat van jouw gewoontes & de beschikbare ruimte

Bij Hus kijken we verder dan het gevraagde ontwerp. We plaatsen het ontwerp van de keuken steeds in een breder perspectief zodat deze naadloos geïntegreerd wordt in de volledige woning. Zo kan de keuken bijvoorbeeld doorlopen in de woonkamer en naadloos overgaan in een bibliotheek of tv-kast. Met andere woorden: een keuken voor elke woonstijl. De belangrijkste vragen hier klinken als volgt:

  • Hoe gebruik je een keuken?
  • Hoeveel opslagruimte dient er voorzien te worden?
  • Welke zaken dienen in de kijker te worden gezet? Welke zaken dienen verborgen te worden?
  • Hoe groot is de beschikbare ruimte en moet er smart living toegepast worden voor kleinere ruimtes?
  • Kook je graag én dagelijks of haal je graag eens een gerecht af?

Stel: Je nodigde vrienden uit voor een gezellige avond, maar de afwasberg is groter dan je dacht. Herkenbaar, niet? Op basis van jouw opruimgedrag en gewoontes bepalen wij welke materialen goed bij jou passen. Dekton voor je keukenblad is een keramisch materiaal dat zeer resistent is. Perfect dus voor de individuen met als motto: nachtrust eerst, afwas later. Ben je eerder van de gedachte: afwas eerst, nachtrust later? Dan zijn er verschillende opties, zoals natuursteen.

Stel: Jouw handen kriebelen dagelijks om de keuken te kuisen? Of zelfs meer dan één keer per dag? Dan raden wij aan om Inox te gebruiken als materiaal voor jouw keukeneiland. Duurzaam, makkelijk in onderhoud en stijlvolle look. Stel je het opkuisen van je keuken liever enkele dagen uit? Wacht je tot de poetsvrouw wekelijks komt om grondig te kuisen? Dat is helemaal oké. Dan vinden we samen zeker en vast een geschikt materiaal. Voor ieder wat wils! 

keuken op maat

Een keuken op maat van jouw budget

Bij HUS Interieur koesteren we het diepe geloof dat elke individu het recht heeft op een keuken die naadloos aansluit bij zowel hun financiële mogelijkheden als hun esthetische wensen. Met een ongeëvenaarde passie voor ons vak streven we er constant naar om de perfecte keuken te creëren, ongeacht het beschikbare budget. Ons toegewijde team van ervaren ontwerpers en vakmensen beschikt over de expertise om op maat gemaakte oplossingen en alternatieven te ontwikkelen die zowel kosten-efficiënt als functioneel & designmatig geoptimaliseerd zijn. Onze toewijding gaat zelfs zo ver dat we diverse voorstellen en adviezen formuleren die naadloos aansluiten bij jouw budget, terwijl ze tegelijkertijd jouw levensstijl en persoonlijke smaak weerspiegelen.

Simpele opbergsystemen in jouw keuken op maat

We transformeren jouw keukenruimte tot een meesterwerk van stijl en functionaliteit, waarbij elke centimeter optimaal wordt benut. Onze op maat gemaakte keukens zijn uitgerust met innovatieve opbergsystemen zoals geïntegreerde kruidenrekken, hoekkasten, diepe lades met verdelers en uitschuifbare kasten, waardoor je de maximale opslagruimte efficiënt kunt gebruiken.

State-of-the-art keukens op maat

HUS ontwerpt state-of-the-art keukens op maat met een perfecte combinatie van functionaliteit en modern design.

We schetsen, overleggen, hertekenen en sturen bij tot het ontwerp van jouw keuken op maat volledig juist zit. Het resultaat van jouw goede smaak en ons ultiem vakmanschap? Een uniek stukje maatwerk naar jouw wensen.

Veelgestelde vragen rond keukens op maat

Hoeveel kost een keuken op maat bij HUS Interieur?

Een keuken op maat van HUS betekent volledige keuzevrijheid binnen jouw financiële mogelijkheden. Kleur, vorm, afmetingen en materialen worden afgestemd op jouw voorkeuren en budget. Jij bepaalt de afwerking, het type werkblad, de stijl van handgrepen, en de fronten – de lijst is eindeloos. Wij bieden geen standaardoplossingen; bij HUS staat écht maatwerk centraal, geoptimaliseerd om aan jouw unieke eisen te voldoen zonder je budget te overschrijden. Jouw droomkeuken op maat is haalbaar en betaalbaar met HUS.

Hoe helpt HUS mij om een keuken op maat te ontwerpen die naadloos aansluit bij de stijl van mijn hele woning?

Vermits we volledige interieurs inrichten en niet enkel keukens op maat verkopen, kunnen we je helpen als één aanspreekpunt voor de hele woning. Of het nu gaat om een complete keukenrenovatie, keukenkasten of inbouwkasten op maat. Wij zorgen ervoor dat de keuken een mooi geheel vormt met de rest van de woning. Niet is leuker dan een mooie samenhang waarin materialen of accenten subtiel terugkomen doorheen de volledige woning.

Wat voor maatwerkopties biedt HUS om mijn keuken volledig naar mijn hand te zetten?

De mogelijkheden in een keuken zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details afgewerkt is en elk idee zijn plaats krijgt. Heb je graag voorraadkasten dichtbij het kookvuur of geïntegreerd in je keukeneiland? Nemen je potten, pannen, bestek en kookgerei veel plaats in? Heb je graag een afgeschermde opbergruimte om het afval te sorteren? Wil je graag die grote kruidenkast letterlijk en figuurlijk in de kijker zetten? Het is allemaal mogelijk. Bij HUS geven we je met plezier advies om de functionaliteit van je keuken op maat te optimaliseren, waarbij we streven naar een logische en efficiënte indeling die past bij jouw manier van leven.

Ze zeggen wel eens: verandering van spijs doet eten. Laten we die wijsheid toepassen en samen jouw droom van een keuken op maat waarmaken, waarbij elke centimeter optimaal benut wordt.

keuken op maat steen