kasten op maat in Asse

Op zoek naar unieke en kwalitatieve kasten in de regio van Asse? Bij HUS Asse bent u aan het juiste adres! Ons team van interieurdesigners is gespecialiseerd in op maat gemaakte kasten en interieurontwerp. Zij werken met u samen om de perfecte look voor uw woning te verkrijgen en de leefruimte te maximaliseren m.b.v. kasten op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we hoe we mooie en functionele ruimtes kunnen creëren die uw leven gemakkelijker maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen voor de kast op maat van uw dromen!

Vertrouw op Hus voor uw kasten op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Persoonlijke & professionele aanpak

Uniek design passend bij jouw stijl

Oplossingen op maat

Team van experts en vakmensen

Veel gestelde vragen over onze maatkasten in  

Hoeveel kost een maatkast?

Aangezien elke ruimte anders is, kunnen wij geen standaardprijs op onze unieke maatkasten plaatsen. Het bedrag zal afhangen van het gekozen materiaal, de grootte van de kast en het ontwerp ervan. Kom gerust langs in een van onze showrooms om het kostenplaatje verder te bekijken, onze experts helpen jou graag verder.

Komt Hus de maatkast in {{gemeenteValue}} leveren?

Hus levert zeker en vast maatkasten in regio  . Onze vakmensen komen met veel zorg leveren en op een professionele manier plaatsen. Op die manier kan je zorgeloos van jouw nieuw interieur genieten.

Wat is de levertermijn van de maatkasten?

Een kast op maat creëren kost tijd en die tijd hangt ook vaak af van het soort materiaal en de grootte van het project. Aangezien onze productie volledig in België gebeurt, kunnen we snel handelen. Doorgaans duurt het 6 tot 8 weken na het akkoord om jouw maatkast te leveren in  .

 

Wil je jouw kasten graag lakken of fineren? Reken dan 2 weken extra. Bij Hus ben je zeker dat je project in goede handen is.

Een maatkast bestellen in  

hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1 - Eerste kennismaking

Kom langs in een van onze showrooms en we gaan samen op zoek naar wie jij echt bent en hoe jouw maatkast er precies moet uitzien.

Stap 2 - Realistisch ontwerp met foto’s en prijsbestek

Bij de tweede afspraak stelt ons team een doordacht en realistisch ontwerp voor en een realistisch prijsbestek.

Stap 3 - Persoonlijke opvolging

Ga je akkoord met onze uitwerking? Super! Ons team van experten gaat aan de slag om jouw maatkast tot leven te brengen. Daarbij verzekeren we een persoonlijk aanpak en opvolging.

Stap 4 - Compleet en gedetailleerd technisch plan

Na de opmeting in  , ontvang je een gedetailleerd technisch plan. Hiermee kunnen onze vakmensen in het atelier aan de slag.

Stap 5 - Montage en afwerking

Onze monteurs komen met veel zorg jouw maatkast plaatsen en zorgen voor de perfecte afwerking.

Hus maatwerk

We love maatwerk

 

Wij maken jouw kast op maat zodat jij die elke dag kan gebruiken. Doordat wij deze vormgeven op basis van jouw interieur, geeft de maatkast steeds een meerwaarde aan jouw woning. Elke opdracht bekijken we met een nieuw perspectief, waarbij we zorgen voor een persoonlijke aanpak en uitwerking op jouw formaat.

Unieke ontwerpen voor elke ruimte

 

Onze medewerkers staan steeds paraat om jouw ruimte van een kast op maat te voorzien. We helpen je graag bij de realisatie van je dressing op maat of andere maatkast projecten voor je woon-, slaap- of badkamer. Onze vakmensen kunnen het allemaal.

Hus uniek ontwerp

Ontdek de mogelijkheden per ruimte

Badkamer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en comfort dankzij onze badkamerkasten op maat. Voor elke realisatie of verbouwing is jouw badkamerproject in de juiste, professionele handen.

Hus berging op maat

Berging en garage

Of het nu gaat om voorraadkasten in je berging of een schuifdeurkast in je garage, het grootste doel is opbergen. De vereisten? Oerdegelijk materiaal zonder te overdrijven in budget.

bureaublad op maat

Bureau

Bij Hus maken we eigenlijk geen onderscheid tussen een home office en een professioneel kantoor. Ze moeten beide ergonomisch en praktisch uitgebouwd worden, maar tegelijk ook huiselijk aanvoelen.

Dressing op maat Hus Interieur

Dressing

In een op maat gemaakte dressing ligt alles binnen handbereik en kan je de kledingstukken volledig tot hun recht laten komen. Bovendien vind je ze in alle vormen, maten en stijlen.

HUS keukens op maat

Keuken

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat? Wij helpen je graag verder bij de realisatie van jouw droomkeuken, het sfeervol middelpunt van je woning. Gaande van moderne keukens tot klassieke en landelijke keukens.

Hus Interieur Kinderkamer op maat

Kinderkamer

De weelderige fantasie en ontwikkeling van kids komen volledig tot uiting in de kamer waar ze zich goed voelen: de kinderkamer. Laat de inrichting van deze belangrijke ruimte niet aan het toeval over. Tijd om dromen waar te maken!

Slaapkamer

Een goede nachtrust begint bij een gezellige en comfortabele inrichting. Samen met Hus benut je de ruimte in je slaapkamer zo optimaal mogelijk en creëer je een inrichting volledig op maat.

Hus Interieur thuisbibliotheek op maat

Thuisbibliotheek

Droom je van een overzichtelijke ruimte waar al je boeken en persoonlijke spullen een ereplaats krijgen? Dan is een boekenkast of thuisbibliotheek op maat iets voor jou!

Hus Interieur tv meubel op maat

TV-meubel

Een tv-meubel is als het ware dé blikvanger van je leefruimte. Samen creëren we een praktisch, esthetisch en uniek design dat naadloos in jouw interieur past. Zo kan jij met een deugddoende plof in de zetel vallen.

Hus Interieur Zolderinrichting op maat

Zolderinrichting

De zolderverdieping kan dankzij vakmanschap en maatwerk omgetoverd worden tot een volwaardige leefruimte. Laat jouw zolderruimte dus niet onbenut. Benieuwd?