Slaapkamer op maat

van jouw dromen

 

Je hebt een lange, zware (thuis)werkdag achter de rug. Je kijkt uit om helemaal tot rust te komen in een gezellige, opgeruimde kamer. Maar dan besef je dat de vuile kleren nog op de grond liggen, de kapstokken op het bed en die lastige kabel van het nachtkastje waar je over blijft struikelen. Herkenbaar gevoel? Dan is het tijd om met Hus rond de tafel te zitten. Met ons uniek en duurzaam maatwerk maken we jouw slaapkamer op maat: een oase van rust en gezelligheid.

De mogelijkheden van een slaapkamer op maat zijn eindeloos

Elke kamer in het huis is uniek. Een slaapkamer is als een soort paradijselijke plaats waar je volledig tot rust komt, zonder afleidingen. Bovendien is het een kamer die op en top persoonlijk is. In tegenstelling tot de woonkamer en keuken, snuisteren vrienden en familie die op bezoek komen niet rond in jouw persoonlijke slaapkamerspullen.

Het klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren: de mogelijkheden van maatwerk in de slaapkamer zijn eindeloos. Voor ieder wat wils.

  • Kies je voor een inbouwkast in de slaapkamer in de daarvoor voorziene nis?
  • Gaat je voorkeur naar een gesloten slaapkamerkast, een slaapkamerkast met schuifdeuren, een slaapkamerkast met spiegels, …
  • Nemen we meteen het hoofdeinde van het bed onder handen, al dan niet met indirecte verlichting.
  • Trekken we het maatwerk in de slaapkamer door naar de verlichting door naar de nachtkastjes?
  • Gaan we full monty en zorgen we voor het hotelgevoel door zowel de maatkast, het hoofdeinde van het bed, de nachtkastjes én het bed te ontwerpen?

Jij bepaalt in hoeverre we jouw slaapkamer op maat uitwerken.

Stel: Je houdt het liever sober.
Dan raden we Melamine aan. 

Stel: Je houdt wel van een speels accent door bijvoorbeeld ingefreesde grepen. Dan raden we poeder-, structuur- of statijnlak aan. 

Stel: Je houdt van de natuurlijke look. Dan is High Pressure Laminate (HPL) of fineer een optie. 

Ben je op zoek naar een partner voor jouw investeringsproject?

Ook hiervoor hebben we een ruim gamma aan duurzame maar budgetvriendelijke materialen. 

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. Benieuwd?

De voordelen van een slaapkamer op maat

Prijs van een slaapkamer op maat

De opties en mogelijkheden voor een slaapkamer op maat zijn eindeloos. Zo bieden we jou de volledige keuzevrijheid op valk van kleur, vorm, afmetingen en materialen. Bij ons krijg je geen bestaand commercieel product met gestandaardiseerde opties. Nee, écht maatwerk in de slaapkamer dat voldoet aan jouw specifieke wensen en binnen jouw budget.

Ga voor uniek maatwerk in de slaapkamer met een originele toets

Met een kast op maat voeg je een uniek stuk, een ‘one of a kind’ kast toe aan je woning. Dit maakt jouw maatwerk kast altijd uniek en origineel. Bovendien geeft maatwerk geeft de ruimte om jouw persoonlijkheid door te trekken. Het is onze passie om jouw wensen en ideeën te kneden en smeden tot uniek maatwerk volledig op maat en boordevol karakter.

Kwalitatief maatwerk en interieurdesign voor de hele woning

Vermits we volledige interieurs inrichten, en niet enkel slaapkamer op maat verkopen, kunnen we je helpen als één aanspreekpunt voor de hele woning. Of het nu gaat om een complete keukenrenovatie of keukenkasten op maat. Wij zorgen ervoor dat de slaapkamer een mooi geheel vormt met de rest van de woning. Niet is leuker dan een mooie samenhang waarin materialen of accenten subtiel terugkomen doorheen de volledige woning.

Ze zeggen wel eens: wie dagdroomt heeft nachtrust. Waar wacht je dus op? Maak van die dagdromen een realiteit. Vraag vrijblijvend een afspraak aan en samen creëren we de slaapkamer op maat van jouw dromen.