Kinderkamer op maat

waar fantasie, creativiteit en maatwerk samenkomen

 

Er bestaat geen twijfel over: onze lieftallige kids zijn de architecten van de toekomst. Hun weelderige fantasie, nieuwsgierigheid en ontwikkeling komen volledig tot uiting in de kamer waar ze zich goed voelen: de kinderkamer. Laat de inrichting van deze belangrijke ruimte niet aan het toeval over. Met een kinderkamer op maat helpen we bij Hus zowel de droom van jouw kind als die van jou waar te maken.

Een kinderkamer op maat, een polyvalente ruimte die meegroeit met kinderen

Kinderen worden (snel) groot met als gevolg dat hun smaken en voorkeuren veranderen. Een plaats waar deze evolutie goed zichtbaar is, is zonder twijfel de kinderkamer. Deze ruimte groeit als het ware mee met hen mee. De inrichting van de ruimte is dus uiterst belangrijk en hier komt ons uitzonderlijk maatwerk in de kijker. Dankzij kasten op maat kunnen we elke centimeter van de beschikbare ruimte op een efficiënte en creatieve manier benutten. Zo kunnen zowel je kinderen als jij lang genieten van de kamer. Voor elk wat wils!

 

Tip: Voorzie steeds voldoende opbergruimte in de kinderkamer, zo blijft deze opgeruimd en aangenaam.

Zalig dromen in een kinderbed

Kinderbedden zijn te verkrijgen in allerlei maten, vormen, kleuren en hoogtes. Kies je voor een stapelbed, een hoogslaper of een bed met een unieke wand? Samen zien we opnieuw het bos door de bomen en ontwerpen we een bed dat volledig meegroeit met de ruimte en de behoeften van jouw zoon/dochter.

Hus interieur - Portfolio - maatwerk - Slaapkamer
Hus Daalstraat 40 Berlaar-11

Op en top concentratie achter het bureau van je zoon of dochter

Tijd voor concentratie. Een bureau doet in de vroege levensjaren dienst als een plek om te tekenen en knutselen. Later worden deze activiteiten ingeruild voor een computer en studieboeken. Je voelt ons al van ver aankomen: ook het bureaumeubel en de bureaustoel passen zich doorheen de jaren aan. Met de hulp van Hus maak jij de juiste keuzes in de kinderkamer. Het resultaat? Een glimlach op zowel het gezicht van jouw spruit als dat van jou.

Ruimte om te ontspannen en je fantasie de vrije loop te laten

Naast slapen en studeren, wordt in de slaapkamer van kinderen ook veel plezier gemaakt. Spelen, zingen, dansen, lachen, noem maar op. Een ruimte waar persoonlijkheid en creativiteit vanaf spat. Speel dus gerust met kleuren en motieven. Samen bepalen we een thema of kleurenschema, in samenspraak met jouw zoon/dochter natuurlijk. Zo creëren we een kamer die na enkele jaren nog steeds heel erg leuk is. Want geef toe, het zou zonde zijn om na korte tijd de kinderkamer opnieuw in te richten.

hus-interieur-kinderkamer (13)

Een praktische indeling van een kinderkamer op maat

Een kinderkamer is een perfecte representatie van de leefwereld waarin ze zich bevinden. Enkele tekeningen aan de muur, knuffels voor- of achteraan op het bed, schoolboeken aan de kant geschoven voor tekeningen, misschien staat er al een laptop op het bureau. Herkenbaar? Tijdens de uitwerking van een kinderkamer is het belangrijk om ruimte te creëren waar kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Daarnaast verliezen we de praktische indeling nooit uit het oog.

 

  • Is de kamer smal? Dan is een hoogslaper de ideale oplossing.
  • Bevindt de kamer zich onder een schuin dak? Dan zijn ingebouwde kleerkasten of opbergkasten onder het dak interessant.

 

Bovendien onttrekken we grote volumes, zoals kleerkasten, aan het oog. Door deze zo goed mogelijk te integreren zal deze minder opvallen als afzonderlijke kast. Het resultaat? Eén geheel dat naadloos past in de omgeving, volledig op maat van de ruimte en persoonlijkheid.

Klaar om de slaapkamer van jouw kids onder handen te nemen? Samen gaan we op zoek naar een compromis tussen wat de kids voor ogen hebben en wat de ouders in gedachten hebben.