Kom volledig tot rust in

een badkamer op maat

 

Bij Hus begrijpen we dat een badkamer op maat synoniem staat voor luxe en comfort. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van badkamers op maat die zowel esthetisch als functioneel zijn, met geïntegreerde opbergoplossingen en sfeerverlichting zodat elke centimeter benut wordt. Kies voor een badkamer op maat van HUS en ervaar dagelijks de perfecte combinatie van stijl en praktische inrichting.

Badkamer op maat met oog voor interieurdesign

In een badkamer willen we veel spullen kwijt. Denk maar aan handdoeken, producten voor je dagelijkse routine, een voorraad aan reserveproducten en nog veel meer.

 

Wat we niet doen, is je ruimte volproppen met kasten. Ons doel is om opbergruimte te creëren zonder dat je ze ziet, bijvoorbeeld via ingebouwde kasten op maat. Zo krijg je een schijnbaar lege badkamer waar plaats is om persoonlijkheid toe te voegen. En dit alles door te kiezen voor een badkamer op maat. Simpel toch?

badkamer op maat
badkamer op maat

Voor élke prijs een badkamer op maat

Bij Hus krijgen we het warm van badkamermeubels op maat met opbergruimte naar hartenlust. We voorzien dat alles zo esthetisch mogelijk is, maar zorgen er ook voor dat alles steeds praktisch blijft, binnen het budget van de klant. Kies voor gestroomlijnde elegantie met een onderbouwspoeltafel die naadloos aansluit op het werkblad, of ga voor een kostenefficiënte opbouwspoeltafel die stijl en budget combineert in jouw badkamer op maat. Met elk element houden we rekening. We denken aan materialen, kleuren, accessoires, en zelfs aan planten en decoratie.

 

Van de eerste schets tot de laatste tegel, begeleidt HUS je stap voor stap bij het realiseren van jouw ideale badkamer op maat. Overweldigd door keuzes? Wij maken het eenvoudig door de optimale inrichting voor jouw badkamer op maat samen te selecteren, binnen jouw budget.

Een badkamer op maat met slimme opslag

Onze specialiteit is om verborgen lades en uitschuifbare kasten te maken die slim gebruik maken van ruimte waardoor jouw badkamer op maat zowel geordend als ruimtelijk blijft. Daarnaast verbergen we huishoudelijke apparaten zoals wasmachines slim in het ontwerp van jouw badkamer op maat.

Zo creëren we opbergruimte en een ruimtelijke beleving in ruimtes waar dat schijnbaar niet mogelijk lijkt. Benieuwd?

Project SCH Beersel

Project MS Antwerpen

Project Peecon

Project SS Schilde

Ben je klaar voor een nieuwe badkamer op maat van jouw noden? 

 

Klaar om de stap te zetten naar de badkamer op maat die je altijd al wilde? Bij Hus zijn we gepassioneerd over het afstemmen van elke badkamer op de unieke wensen en eisen van onze klanten. Jouw comfort, jouw stijl en jouw behoeften staan centraal in elk ontwerp dat we creëren. Met onze toewijding aan maatwerk en kwaliteit, garanderen we een badkamer op maat die niet alleen voldoet aan je behoeften, maar deze overtreft. Neem contact op met de interieurexperts van Hus, en begin de reis naar jouw perfecte badkamer op maat.