Kom volledig tot rust in

een badkamer op maat

 

Hoe zou jij jouw badkamer op maat beschrijven? Wij denken spontaan aan een oase van rust. Een compacte ruimte met voldoende opbergruimte. En laat die opbergruimte het onderwerp zijn waar we bij Hus geregeld vragen over krijgen tijdens het ontwerpen van een badkamer. Daarbovenop komt de vraag naar een tweede wastafel, goede verlichting en sfeer in de badkamer. Kortom: ruimte creëren waar doorgaans weinig ruimte is. Wij gaan die uitdaging met plezier aan.

Waarom een badkamer op maat?

In een badkamer willen we veel spullen kwijt. Denk maar aan handdoeken, producten voor je dagelijkse routine, een voorraad aan reserveproducten en nog veel meer. Die nood aan opbergruimte in je badkamer willen wij verhelpen.

Wat we niet doen, is je ruimte volproppen met badkamerkasten.
Ons doel is om voldoende opbergruimte te creëren zonder dat je ze ziet, bijvoorbeeld via ingebouwde kasten op maat. Zo krijg je een schijnbaar lege badkamer waar plaats is om persoonlijkheid toe te voegen.
En dit alles door te kiezen voor een badkamermeubel op maat. Simpel toch?

Een badkamer op maat met extra’s?

Wij zijn er voor je doorheen het volledige proces: van render tot realisatie. Zie je door de bomen het bos niet meer? We leggen je graag de verschillende opties uit en samen bekijken we welke keuze de beste is voor jouw badkamer.

Wist je dat we een onderbouwspoeltafel naadloos kunnen verlijmen met het blad met als resultaat optimaal gebruiksgemak? Als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke oplossing, is een opbouwspoeltafel iets voor jou. Heb je een wasmachine die je graag in de badkamer wil plaatsen? Geen probleem. We integreren het mee in het ontwerp, onttrokken aan het zicht.

Een badkamer op maat van jouw omgeving

Bij Hus krijgen we het warm van badkamermeubels op maat met opbergruimte naar hartenlust. Maar hoe zit het met de sfeer? Hoe ziet de rest van de woning eruit?

Hoe maken we dat er samenhang is tussen de badkamer en de rest van de woning?

Welke elementen zijn reeds aanwezig in de woning die mooi in de badkamer zouden passen?

 

Met elk element houden we rekening. We denken aan materialen, kleuren, accessoires, en zelfs aan planten en decoratie. Alles om je in je badkamer net zo thuis te voelen als in de rest van je woning.

 

Zo creëren we opbergruimte en een ruimtelijke beleving in ruimtes waar dat schijnbaar niet mogelijk lijkt. Benieuwd?

Ben je klaar om jouw badkamer onder handen te nemen? Laten we samen je wensenlijst en Pinterest moodboard overlopen. Wij kijken er alvast naar uit.