Hoe gaan we te werk?

Goede afspraken maken goede vrienden. Om niets aan het toeval over te laten, volgen we een duidelijk stappenplan. Zo verzorgen we elk project tot in de puntjes en kan je stap per stap het proces volgen. Ontdek hieronder onze werkwijze.

Stap 1 - Kennismaken met Hus

Net zoals in het dagelijkse leven is onze eerste ‘date’ de belangrijkste. Tijdens het eerste gesprek, dat bij voorkeur doorgaat in één van onze showrooms, gaan we op zoek naar wie je écht bent, wat je van ons verlangt & wat je belangrijk of nét minder belangrijk vindt.

 

TIP: Heb je een Pinterest account, een old school plakboek met ideeën, foto’s van jouw interieur of van die stoel die je zo leuk vindt, breng ze zeker mee. Hoe meer info we krijgen, des te scherper is het beeld dat we van jouw wensen krijgen.

Stap 2 - Afspreken met Hus

We hebben elkaar gevonden! Tijd voor een tweede afspraak. Wij zorgen ervoor dat we tegen dan een doordacht en realistisch ontwerp hebben uitgewerkt met bijhorende fotorealistische beelden én uiteraard een correct en transparant prijsbestek. Zijn er zaken die je toch liever anders ziet? Heel graag en uiteraard volledig vrijblijvend. Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Stap 3 - Persoonlijke opvolging

Leuk, we hebben een akkoord! Vanaf nu zal een persoonlijke projectverantwoordelijke jou verder helpen. Zo heb je dus steeds één contactpersoon die ten alle tijde op de hoogte is van jouw dossier. Geen opmeter, technisch tekenaar, planner enzovoort. Slechts één contactpersoon die de opmeting, opmaak van de technische plannen, communicatie met onze stielmannen in het atelier en de monteurs op de werf voor zich neemt. Handig toch?

Stap 4 - Technisch plan

Na de opmeting krijg je een compleet en gedetailleerd technisch plan. Met dit technisch plan gaan onze vakmensen in het atelier aan het werk en dit uiteraard volgens de regels van de kunst. Melamine, HPL, fineer, solid surface, lakwerk, massief of een tikkeltje staal: geen enkel materiaal of de bewerking ervan is hen vreemd. Hoe gekker, hoe liever. Ook hier worden we graag uitgedaagd.

Stap 5 - Montage en afwerking

Nu ontmoet je onze gespecialiseerde monteurs. Op een afgesproken tijdstip staan ze op de afgesproken locatie. Met respect en zorg voor jouw interieur geven ze elke dag weer opnieuw het beste van zichzelf om een zo perfect mogelijk eindresultaat neer te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is hen binnen laten.