Hoe gaan we te werk?

Goede afspraken maken goede vrienden. Om niets aan het toeval over te laten, volgen we een duidelijk stappenplan. Zo verzorgen we elk project tot in de puntjes en kan je stap per stap het proces volgen. Ontdek hieronder onze werkwijze.

Stap 1 - Kennismaken met Hus

Net zoals in het dagelijks leven is onze eerste date de belangrijkste. Tijdens het eerste gesprek, dat bij voorkeur doorgaat in één van onze showrooms, gaan we op zoek naar wie je écht bent, wat je van ons verlangt en wat je belangrijk of net minder belangrijk vindt.

Stap 2 - Afspreken met Hus

We hebben elkaar gevonden! Tijd voor een tweede afspraak. We zorgen ervoor dat we tegen dan een doordacht, realistisch ontwerp hebben uitgewerkt met bijhorende fotorealistische beelden en een transparant prijsbestek.

Stap 3 - Persoonlijke opvolging

Leuk, we hebben een akkoord. Vanaf nu zal ons gemotiveerd team van experten jou verder helpen. Als klant van een kleinschalig bedrijf, ben jij zeker van een persoonlijke aanpak en constante dienstverlening. Handig toch?

Stap 4 - Technisch plan

Na de opmeting ontvang je een compleet en gedetailleerd technisch plan. Met dit technisch plan gaan onze vakmensen in het atelier aan de slag en dit uiteraard volgens de regels van de kunst. Geen enkel materiaal of bewerking is hen vreemd.

Stap 5 - Montage en afwerking

In deze fase ontmoet je onze gespecialiseerde monteurs. Op een afgesproken tijdstip staan ze op de afgesproken locatie. Met respect en zorg voor jouw interieur geven ze elke dag opnieuw het beste van zich zelf om een zo perfect mogelijk eindresultaat neer te zetten.

Stap 6 - Uitgebreide nazorg

Het verhaal stopt niet na de montage en afwerking. Ook na de plaatsing kan je bij ons team terecht met verdere vragen of opmerkingen over onderhoud, eventuele aanpassingen, tips etc.