Interieurdesign

in relatie tot je omgeving

 

Voor ons bestaat een droominterieur uit eenheid. Ons interieurdesign rijmt steeds met de typologie van het gebouw, de bouwstijl en het bestaand materialenpalet. Rijmen wil niet zeggen dat een speels of accentuerend contrast niet kan. Integendeel, dit kan de eenheid juist versterken, zolang dit maar iets vertelt over het groter geheel.

 

Kortom: onze vuistregel bestaat eruit een interieur te ontwerpen in relatie tot je omgeving. Hierbij streven we zoveel mogelijk een tijdloos ontwerp of design na, zonder enkel te focussen op trends.

Ons stappenplan voor jouw droominterieur

Eerste kennismaking,
fysiek of virtueel

Realistisch ontwerp
met foto’s en prijsbestek

Persoonlijke opvolging,
één contactpersoon

Compleet en gedetailleerd
technisch plan

Montage en afwerking,
made in Belgium

Elk interieur is uniek. En dat mag gezien worden.

Een nieuw interieur start steeds met een droom en specifieke wensen. Samen gaan we op zoek naar de beste benadering voor jouw woning en interieur. Het is onze opdracht om jouw wensen te vertalen naar een uniek ontwerp waarin stijl, comfort en persoonlijkheid voorop staan. En deze opdracht brengen we dankzij passie en vakmanschap keer op keer tot een goed einde.

We integreren het ontwerp in de bestaande architectuur

 

In deze benadering nemen we de bestaande architectuur als basis en vullen we verder aan. Het aanwezige materialenpalet bepaalt voor een groot deel welke materialen we verder toevoegen. Hierbij vormt het maatwerk een natuurlijk onderdeel van de initiële architectuur. Om jouw interieur helemaal af te maken, creëren we ruimte voor persoonlijkheid, waarbij herinneringen en belevenissen een ereplaats krijgen. Het zijn net die dingen die van jouw huis een thuis maken.

Hus Interieur - Portfolio - Project Schilde - Woonkamer

We schrijven een nieuw verhaal voor jouw interieurdesign

 

In onze tweede benadering vertrekken we vanuit een lege en nog in te delen ruimte. Denk hierbij aan nieuwbouwwoningen, een blanco canvas. Een unieke opportuniteit om zelf een materialenpalet en lijnenspel te creëren, met voldoende plaats voor persoonlijkheid. Samen met jou zoeken we naar een interessante vormgeving om een nieuwe solide basis te vormen. Op die manier creëren we samenhang in het ontwerp én de woning. We laten daarnaast ook geen hoekjes of kantjes onbenut dankzij op maat gemaakte inbouwkasten.

Op zoek naar het wow-effect in je interieurdesign? Wij zorgen ervoor!

Bij Hus is er steeds een reden waarom een meubel net daar begint en daar eindigt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt, zoals je hieronder zelf kan ontdekken.

Heb je een passie voor boeken? Dan zullen we deze tot hun recht laten komen in jouw interieur. Zo zullen we met een discrete kast of witte structuur werken. Op die manier verdwijnt de structuur op de achtergrond en wordt ze in de omgeving opgenomen. Het resultaat? De boeken, waar het echt om gaat, spelen nu een prominente rol in het interieur door op de voorgrond te staan. Zo staat ons ontwerp in dienst van de omgeving en persoonlijkheid van de eigenaar.

Een tv-meubel bekleed met Terrazzo of een tafelblad bestaande uit een eiken visgraatparket? Door materialen uit hun context te halen en te gebruiken voor andere doeleinden creëren we interessante contrasten. Op die manier is de creativiteit van de eigenaar te meten aan de inventiviteit van het materiaal en vormgebruik. Zo is het steeds leuk om te merken dat er veel mensen rondlopen die al eens graag buiten de lijntjes kleuren.

Wil je graag kleur in jouw huis brengen maar verkies je een clean, minimalistisch interieur? Bang dat het interieur er als gevolg koud en onpersoonlijk zal uitzien? Geen nood! We lossen dit op door het meubel in contrast te zetten met de onmiddellijke omgeving. Steeds met respect voor het volledige materialenpalet van de woning. Samenhang is en blijft de basisregel.