Hus interieur | Portfolio | Project SS Schilde
991
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-991,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Lichte en ruime woning

met tijdloze materialen en ontwerpen

Project Schilde

Albert van Dyckstraat, Schilde. Volledige inrichting van de woning

 

Gebruikte materialen:

Mat wit gelakte delen, supermat. Eik fineer, geborsteld en zwart ingekleurd met olie en beschermd met een matte vernis. Wit melamine, 18 en 25mm dikte

 

Wie was de klant:

Privéwoning van de zaakvoerder Kast-ID Antwerpen, HUS.

Voor jezelf ontwerpen is zeer moeilijk, je kent immers alle mogelijkheden en dat zijn er steeds te veel. Het was een goede oefening om mezelf eens in de plaats van de klant te stellen en zo letterlijk het proces van beide kanten te benaderen en te ervaren.

 

De interieur uitdagingen:

De voorkeur om het interieur te ontwerpen met moderne materialen en vormgeving verzoenen met de landelijke ogende buitenzijde van de woning. Ruimtes opentrekken en verbinden met elkaar geven door een materialenpalet te gebruiken dat in heel de woning terugkomt. Extra licht in de ruimtes binnenhalen door openingen bij te maken. In de keuken betekende dit een raam tot bijna op het keukenblad. Zo kregen we een open zicht op de tuin, wat vooral aangenaam is tijdens het koken. De voorkeur om strakke vormgeving en mooie materialen te verenigen met een kindvriendelijke omgeving. Met vier kinderen in huis is er immers veel opbergruimte nodig waardoor kinderkamers op maat een must zijn.

 

Het resultaat van het interieurproject:

Het resultaat is een lichte en ruime woning met tijdloze materialen en ontwerpen. Steeds met ruimte voor persoonlijke spulletjes en kunstwerkjes om het af te werken. “We zijn nog steeds graag thuis in ons interieur en blijven graag sleutelen aan de details.” Met een ontwerper als eigenaar stopt dit inrichtingsproces immers nooit. Zo merken we in de praktijk dat een doordachte visie op interieurinrichting wel degelijk vruchten afwerpt. We zijn ondertussen 10 jaar verder en de basis werkt nog steeds.

De ervaringen die we hebben opgedaan in onze eigen woning, dragen er zeker tot bij dat we onze klanten goed kunnen bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Deze opgedane vakkennis vinden we mooi aansluiten bij ons dagdagelijkse creatieve proces als een interieurontwerpers.

Hus Interieur_portfolio_schilde_woonkamer

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen u graag verder met uw interieurproject en kasten op maat.

Category
Badkamer, Binnendeuren, Keuken, Projecten, Slaapkamer, Woonkamer
Tags
Badkamer, Bar, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer