Hus interieur | Portfolio | Project JMS Lier
72
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-72,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Uniek totaalproject

eenheid in dressing, keuken en living

Project Lier

Wie was de klant:

Jean-Marie en Lieven

De gebruikte materialen:

Mat witte materialen vormen de rode draad in dit project.

 

  • In de keuken kozen we voor matte melamine met laklook, lakwerk en zwart eiken structuren van Decolegno type Sherwood.
  • De tafel in de keuken werd voorzien in eik fineer, geborsteld en zwart gekleurd. Dit werd gecombineerd met een stalen frame, op maat gemaakt en zwart gelakt
  • Voor het eiland is Himacs gebruikt om deze rondom volledig naadloos te bekleden. Uiteraard vloeien blad en wastafels naadloos in elkaar over.

De interieur uitdagingen:

Bij nieuwbouwappartementen is het steeds belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de beschikbare ruimte. Het doel is om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten om enerzijds voldoende opbergruimte te voorzien en anderzijds de kasten op de achtergrond te plaatsen. Het licht- en ruimtegevoel blijft prioriteit, net zoals de warme materialen en kleuren om er een gezellige thuis van te maken.

 

De klant wenste niet te veel decoratieve elementen in huis. We kozen onze accenten zorgvuldig en lieten deze regelmatig terugkomen in de andere ruimtes om ze met elkaar te verbinden.

 

Een goed voorbeeld hiervan is de donkere bibliotheek- en tv-kast. Deze doet dienst als voornaamste accent in de leefruimte. Deze donkere kleur komt terug in de tafel en schaduwvoegen in de keuken, maar ook in de kleur van de laden in de keuken en de kast in de bureauruimte.

 

Door de muur en de deur te verwijderen in de bureauruimte, creëerden we een optimaal ruimtegevoel. Hierdoor loopt de donkere kleur van de gang verder over in de kast. Deze diepte geeft een extra ruime indruk wanneer we door de gang lopen. Hetzelfde gevoel krijgen we als we de dressing in het verlengde van de halkast zien staan. Indirecte verlichting versterkt dit effect eveneens.

Het resultaat van het interieurproject:

Het resultaat vormt een mooi geheel van donkere en lichte kleuren met hier en daar wat kleuraccenten voor decoratieve elementen. De klant krijgt zo het gevoel van een eerder clean interieur, maar toch ook met een warmte die ze nodig hebben om er een thuis van te maken. Dankzij het gebruik van duurzame materialen in combinatie met een tijdloos ontwerp, creëerden we een meerwaarde waar de eigenaars dagelijks van genieten.

Nadat het project volledig werd afgewerkt, ontwierpen we nog een tapijt met geometrische vorm op maat. Dit tapijt werd gefabriceerd door Bomat, real made in Belgium dus. Want we zetten graag de puntjes op de i.

Benieuwd naar de reactie van de klant?

“Wat begon als een vraag naar kasten op maat eindigde in een totaalconcept voor de inrichting van onze woning waarbij ruimte, licht en eenheid voor ons zeer belangrijk waren. Het vriendelijke, uiterst bekwame team maken er een erezaak van om een perfect resultaat af te leveren.”

Kast-Id Frederik Peltzerstraat 72 Lier-13

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen je graag verder met jouw interieurproject en kasten op maat.

Date
Category
Dressing, Keuken, Projecten, Slaapkamer, Woonkamer
Tags
Dressing, Hal en vestiaire, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer