Hus interieur | Portfolio | Project VD Antwerpen
73
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-73,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Uitdagend B&B project

inrichting van ontbijthoek, keuken en slaapkamer

Project Antwerpen

B&B Maanstraat te Antwerpen, inrichting ontbijthoek, keuken en slaapkamer.

 

Wie was de klant:

Actrice, ontwerpster, life & mental coach te Antwerpen

 

Gebruike materialen:

Matte witte natuurlijke tinten met berken multiplex accenten. Fenix nano-technologie laminaat voor het blad van de keuken.

 

De interieur uitdagingen:

De vraag was om een pand met zeer beperkte oppervlakte in te richten als B&B. Om alle functies van een B&B te herbergen op deze oppervlakte was een goed doordacht ontwerp nodig. Het budget is steeds beperkt voor zulke projecten en toch moet alles degelijk en duurzaam zijn. Er werd ook gevraagd om voldoende warme en natuurlijke materialen te gebruiken. Dit sluit aan bij het karakter van de eigenaar en zijn dus een persoonlijke invulling. Het moest vooral warm en gezellig zijn, maar ook praktisch, degelijk en budgetvriendelijk. We houden wel van een uitdaging.

 

Het resultaat van het interieurproject:

Het resultaat is een zeer gezellige B&B met veel gevoel voor licht en ruimte. Door voldoende wit te gebruiken en hier en daar een houten accent konden we dit evenwicht bekomen. Dit aangevuld met vele leuke persoonlijke stukken van de eigenares maakt het tot een interieur met veel persoonlijkheid. Om in de keuken ruimte te scheppen hebben we alle functies ondergebracht in één eiland. De oven en vaatwasser zitten ingebouwd aan één zijde van het keukenblok en aan de andere zijde is zeer veel opbergruimte voorzien. Door te spelen met twee dieptes en deze in elkaar te laten haken hebben we diepte gecreëerd daar waar dit nodig is voor de keukentoestellen. De borden en glazen kunnen dan in het minder diepe gedeelte worden gezet.

Het gevolg is een lage opstelling met veel overzicht en veel werkblad om te werken, ontbijten of leuke spulletjes op te zetten. De ontbijthoek bestaat uit een tafel en banken, waarvan we de rug gebruikten als een grote kast met veel opbergruimte. Door deze functies te combineren hebben we veel extra opbergruimte voorzien zonder dat deze te aanwezig is in de ruimte. De opengewerkte banken bieden de mogelijkheid om bepaalde zaken onder te plaatsen. Boven biedt de ruimte plaats voor een dubbel bed, een logeerbed en slaapkamerkast en toch lijkt het een grote lichte en luchtige kamer. Het resultaat is een B&B, waar iedereen na een dagje Antwerpen, volledig tot rust kan komen.

 

De samenwerking met zo’n positieve klant als Veerle was een zeer leuke ervaring. De gesprekken waren inspirerend, de chemie vanzelfsprekend. Dit leuke project heeft nog navolging gekregen in haar privéwoonst, waar we een slaapkamer en dressing omtoverden tot één grote gezellige ruimte, inclusief een op maat ontworpen bed met gestoffeerd hoofdborden. Wordt vervolgd…

Hus Interieur-Interieurdesign-Portfolio-Project Maanstraat-2

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen u graag verder met uw interieurproject en kasten op maat.

Category
Keuken, Projecten, Slaapkamer
Tags
Keuken, Slaapkamer