Hus Interieur - Portfolio - Keuken met OSB

Getuigenissen van tevreden Hus klanten

Een glimlach op het gezicht, een welgemeende ‘merci’, een positieve e-mail of tof telefoontje … Deze warme getuigenissen zijn goud waard.
Onze passie en vakmanschap weerspiegelen zich in deze mooie getuigenissen van tevreden Hus klanten. En daar zijn we verdomd fier op!

Project JMS te Lier

La passione fa crescere un progetto! – Passie laat een project groeien!

Voor ons nieuwbouwappartement zochten we een leverancier van ingebouwde kasten. Tot onze grote tevredenheid kwamen we terecht bij Hus. De spontane, eerlijke en uiterst professionele aanpak van de sympathieke zaakvoerder Steven werden direct duidelijk bij het eerste contact. Geen steriele verkooppraatjes maar een gerichte zoektocht naar wat we precies voor ogen hadden. In deze zoektocht werd rekening gehouden met onze persoonlijke stijl, interesses en hobby’s.

In deze zoektocht werd rekening gehouden met onze persoonlijke stijl, interesses en hobby’s. Wat begon als een vraag naar kasten op maat eindigde in een totaalconcept voor de inrichting van onze woning waarbij ruimte, licht en eenheid voor ons zeer belangrijk waren.

Een opvallende constante in heel dit proces was de enorme creativiteit. Als het ware een “out of the box” mentaliteit. Gedaan met stereotiepe ontwerpen en beperkingen in onze keukenruimte. Samen met de keuken is het wandmeubel voor onze boeken en TV dé blikvanger in ons interieur. Ook hier streefde Hus naar harmonie en technische moeilijkheden werden niet geschuwd. Zo werd de storende grote subwoofer van onze muziekinstallatie vakkundig weggewerkt in het meubel en zo aan het oog onttrokken.

Het uiteindelijk resultaat van de totaalinrichting straalt rust, eenheid en klasse uit. Niets dan lof, ook voor de stipte en uitmuntende kwaliteit van de plaatsing en afwerking. Dit vriendelijke, uiterst bekwame team maken er een erezaak van om een perfect resultaat af te leveren. Ze tonen daarbij veel respect voor hun omgeving en zijn zeer betrokken bij het project.

Typerend was hun reactie na het einde van de plaatsing: wauw!. Een welgemeende en terechte uiting van tevredenheid voor hun eigen werk. Een uitstekende nazorg maakt hun service compleet.

Een welgemeende dankjewel aan het volledige team voor het prachtige resultaat waar we nog elke dag van genieten.

 

Jean-Marie en Lieve

Benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Let’s talk!