Van schoonheidssalon tot privéwoning herontwerp

Een veelzijdige samenwerking: Innovatieve verbouwingen en hoogwaardige maatwerkoplossingen

Het ontwerp

Bij HUS zijn we trots op onze diverse projecten met An & Bert, waar we onze expertise hebben ingezet om een reeks uiteenlopende ruimtes te realiseren. Deze projecten omvatten een diversiteit aan materialen en ruimtes, van dressing tot badkamer, speelkamer, berging en inkomhal. Ook hebben we de garage omgebouwd tot het prachtige Beauty Lab Schilde, en een buitenkeuken gerealiseerd in het poolhouse. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van materialen zoals melamine, laminaat, HIMACS Solid, beton (échte beton!), fineer en lakwerk.

De langdurige samenwerking tussen Miniflat en HUS weerspiegelt een gedeelde visie en wederzijds vertrouwen, waarbij we gezamenlijk streven naar duurzaamheid en innovatie in onze projecten.

- Steven, zaakvoerder Hus Antwerpen

De samenwerking met An & Bert

An en Bert zijn al lange tijd gewaardeerde klanten van HUS. Onze samenwerking is ontstaan dankzij een gedeelde visie op kwaliteit en duurzaamheid. Bert is de drijvende kracht achter Miniflat, een bedrijf dat zich richt op woninguitbreidingen met een focus op echte kwaliteit en meerwaarde.

 

Hij is dus zeer actief als ondernemer en denkt duurzaam na over hoe je echte kwaliteit kunt inzetten om blijvende meerwaarde aan je woning te geven. Het was meteen duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten, want we delen veel ideeën. Toch was het An die eerst contact met ons opnam.

 

In eerste instantie richtten we ons op de inrichting van hun privéwoning. Later plaatste Bert met Miniflat een prachtig bijgebouw in de tuin van Steven, de zaakvoerder van HUS Antwerpen. De samenwerking verliep zo vlot en aangenaam dat we vervolgens een buitenkeuken hebben geplaatst in het poolhouse van An en Bert. Dit was een nieuw project van Miniflat, waarbij wij de extra touch gaven met onze adviezen!

Foto’s Beauty Lab voor de realisatie & grondplan

1

Projecten en samenwerking

An gaf na een paar jaar een nieuwe richting aan haar carrière, waardoor de garage omgebouwd moest worden. Zo werd Beauty Lab Schilde geboren, een warme plek waar ze haar klanten tot in de puntjes verzorgt. Beauty Lab Schilde is ontstaan uit een complete transformatie van de garage, waarbij ons ontwerp direct invloed had op de nieuwe huisstijl. Alles moest perfect kloppen voor een geslaagd resultaat: van vorm en kleur tot het logo.

 

Daarna hebben we een showroom van Miniflat in Aalter ingericht met een keuken, maatkasten en een binnendeur. Bekijk de showroom van Miniflat.

 

Momenteel zijn we bezig met het inrichten van een villa in Schilde die volledig door Bert wordt verbouwd. Hier bieden we volledige ondersteuning, van ontwerp en inrichting tot materiaalkeuze en de positie van de verlichting. Deze langdurige samenwerking heeft geleid tot een vertrouwensband, waarbij we bij HUS al onze expertise inzetten om het verschil te maken.

De uitdagingen

Budget is een cruciaal punt in elk project. Alles moet een meerwaarde hebben en tijdloos zijn, zonder onnodige frivoliteiten. De prijs moet strak zijn, met de hoogst mogelijke meerwaarde.

 

Onze samenwerking met An en Bert is een perfect voorbeeld van hoe ondernemers elkaar kunnen versterken, waarbij 1+1 écht drie wordt.

Het resultaat

Het resultaat van deze langdurige samenwerking is duidelijk zichtbaar. Een duurzame samenwerking vereist voortdurend onderhoud en inzet. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat An en Bert in HUS stellen en blijven ons inspannen om keer op keer het verschil te maken.

 

Links ter referentie:

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Projecten, totaalinrichting