Efficiënte dressing en tv-wand op maat

in een gloednieuwe woning

Project Ternat

Het koppel VDS – Ternat is reeds een bestaande klant bij Hus Asse. Voor hun nieuwe woning werkten we enerzijds een dressing en vestiaire op maat uit. Want geef toe, wie houdt er niet van een efficiënte opbergruimte voor al je kledingstukken? Daarnaast creëerden we een tv-wand, volledig in balans met de sfeervolle accentmuur in de woonruimte.

Hoe we aan de slag gingen en welke materialen we gebruikten, lees je hieronder.

De gebruikte materialen:

Voor de uitwerking van het maatwerk maakten we gebruik van duurzame HPL met houtmotief en anti-fingerprint HPL. Je leest het goed, high pressure laminaat waarop vinger- en handafdrukken niet zichtbaar zijn. Een speciaal coatingsproces houdt het oppervlak na contact vrij van sporen en vermindert bovendien het onderhoud.

De interieur uitdagingen:

De opdracht voor de interieurarchitecten van Hus Asse was duidelijk: creëer een efficiënte dressing, vestiaire en tv-wand op maat. Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om een geslaagd resultaat te bekomen. Toch, bij de tv-wand was het belangrijk om de aanwezige steunpalen te bekleden door het meubel. Bovendien zorgden we ervoor dat geen enkele kabel zichtbaar is.

Het resultaat van het interieurproject:

Het resultaat is een hyper efficiënte dressing (al zeggen we het zelf). Je merkt op dat we de natuur naar binnen brachten door warme houtstructuren door te trekken in het interieur. We gebruikten zwarte anti-fingerprint HPL en een asymmetrische positie van op maat gemaakte grepen.
Zoals in het ontwerp beschreven, versmelt de op maat gemaakte vestiaire als het ware met de gang. Dit zorgt voor een strak, modern resultaat.
Als laatste is het tv-meubel een combinatie van asymmetrische vormen waarbij bovendien het gebruiksgemak niet uit het oog werd verloren. Zowel het esthetische als praktische aspect kunnen afgecheckt worden!

Hus Interieur tv meubel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Projecten