Hus interieur | Portfolio | Project AP Antwerpen
1067
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1067,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kleurrijke, moderne badkamerrenovatie

met een vleugje art deco

Project Antwerpen

Badkamer, renovatie keuken, dressing, slaapkamerkast, nachttafels en tv-kast

 

Wie was de klant:

Cultuur-, kunst-, mode- en operaliefhebber, AP, te Antwerpen

 

Gebruikte materialen:

Supermat gelakte delen, op maat aangemaakte kleuren.

 

De interieur uitdagingen:

Een beperkte ruimte van 5 m² omtoveren tot een leuke plaats om tot rust te komen, in alle grandeur van toen. Het gebouw dateert uit de art deco periode. Met dit in ons achterhoofd creëerden we een moderne interpretatie van deze vormgeving. Het moest de ervaring geven van de originele badkamer van toen, maar mocht weliswaar afgewerkt worden met hedendaagse materialen en kleuren. Dus best wat frivoler dan de Scandinavische stijl die we vandaag vaak terugzien.

 

Het resultaat van het interieurproject:

We zijn samen met de klant op zoek gegaan naar de juiste kleuren, moulurevormen, verhoudingen, enz. Het resultaat is een ontwerp dat in relatie staat met het gebouw en een statig tijdloos karakter heeft: eigenzinnig zoals de bewoonster zelf. Het was weer een heel aangename ervaring en samenwerking met Anna en haar uitgesproken smaak. We zijn samen met haar aangenaam verrast van het resultaat van dit kleurrijk juweeltje.

Hus Interieur - Portfolio - Badkamer

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen u graag verder met uw interieurproject en kasten op maat.

Category
Badkamer, Projecten
Tags
Badkamer