Hus interieur | Portfolio | Project JL Antwerpen
1031
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1031,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

 

Kleurrijke renovatie

van keuken

Uniek maatwerk

voor dressing en halkast

Project Kipdorp, Antwerpen

Keuken, dressing, halkast, schuifdeur, nachttafels

 

Wie was de klant:

Interieur-, mode- en kunstliefhebbers te Antwerpen.

Bij deze opdracht was er voornamelijk een vraag naar textuur, kleur en karakter. Algemeen moest er een warme, persoonlijke sfeer gecreëerd worden.

 

Gebruikte Materialen:

Mat wit gelakte delen, supermat

Betonlook deuren, Decolegno.

Groene en blauw gelakte meubeltjes en schuifdeur

Led verlichting met warme lichtkleur van hallogeenverlichting (waarde: 2700 Kelvin)

 

De interieur uitdagingen:

De keuken betreft een renovatieproject, waar alle fronten vervangen zijn. Hiervoor moesten scharnieren en laden geupgrade worden naar de huidige norm. Zo’n zaken vervangen en integreren in een bestaande keuken is steeds moeilijker, dan de opbouw van een nieuwe. Gelukkig hebben we hier de nodige ervaring in. We zetten voor de klant steeds het budget van een renovatie tegenover de waarde van een nieuwe keuken om een financieel verantwoorde keuze te maken. Als er te veel moet vervangen worden is het soms raadzaam om voor een nieuw ontwerp te kiezen. Ook daarvoor kunnen klanten op ons rekenen.

 

Door het gebruik van vast tapijt in de dressing ervaren we deze als heel luxueus. Het is alsof we ons in een kingsize paskamer van een luxe-design boetiek bevinden. Het raster van de kasten gaat op in de achtergrond door het lichte kleurgebruik. Hierdoor komen de kleuren van de kledij mooi tot hun recht. Het pièce de résistance van de kamer is het op maat gemaakte behangpapier dat een scene uit een schilderij van Van Gogh afbeeldt.

 

De groene kleur van de hangkastjes en schuifdeur is afgestemd op het dagbed, dat bekleed is met stof van een groot Frans modehuis.

 

Het resultaat van het interieurproject:

Het is een zeer persoonlijk kleurrijk ontwerp geworden. Een aangename afwisseling in tijden waarin overwegend witte interieurs zeer populair zijn. De leuke samenwerking heeft navolging gekregen in de realisatie van een aantal ontwerpen voor het appartement van de dochter des huizes en de inrichting van de toonzaal van haar vriend, die een dakdekkersbedrijf leidt. Zo wordt weer aangetoond dat goede samenwerkingen vertrouwen opbouwen. Bovendien leidt elkaar goed begrijpen en aanvoelen steeds tot mooie resultaten.

Hus Interieur - Portfolio - Kipdorp

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen u graag verder met uw interieurproject en kasten op maat.

Category
Binnendeuren, Dressing, Halkast, Keuken, Projecten
Tags
Dressing, Opbergkast