Maatwerk in vestiaire en leefruimte

praktisch en decoratief geheel

Project Ninove

In dit huis te Ninove trokken we een praktisch en decoratief geheel door in het interieur. We creëerden uniek maatwerk in de vestiaire en leefruimte met speelse lijnen en een combinatie van verschillende kleuren en materialen. Het resultaat? Dat ontdek je hieronder.

 

De gebruikte materialen:

In dit project gebruikten we voor de kasten op maat een combinatie van witte melamine en zwarte grepen die bovendien als grafisch element dienen. In de leefruimte voegden we open nissen aan toe in laminaat. Zoals je op de foto’s kan zien, hebben deze open nissen aan de binnenzijde een accentkleur die een speelse toets toevoegt aan het interieur.

 

De interieur uitdagingen:

Het koppel Els en Guy wilde een restyling van hun leefruimte en inkomhal. Ze zochten een strakke & speelse oplossing die mee kon evolueren met hun interieur. De nieuwe tafel en lederen stoelen vormden het startpunt voor de leefruimte.

Naast het esthetische aspect, moesten kasten namelijk ook een groot en praktisch volume aan opbergruimte hebben.

 

Het resultaat van het maatwerk:

Het resultaat mag gezien worden. In dit interieur creëerde het team van Hus Asse eenvoudige kasten met veel opbergruimte. De deuren zijn asymmetrisch verdeeld met zwarte L-grepen als extra grafisch element. Het zit ‘m in elk detail.
Bovendien is er een diepteverschil aanwezig in de kasten in de leefruimte. Hierdoor worden ze minder massief.

De open nissen in de leefruimte zijn als het ware de pronkstukken van de kast. De kopse kanten en de legplanken, die opnieuw asymmetrisch verdeeld zijn, werden net zoals de grepen voorzien in het zwart. De zwarte kleur is op zijn beurt een referentie naar de stoelen en de tafel. De binnenzijden daarentegen zijn voorzien in een cognac kleur die mooi aansluit op de lederen stoelen.

De speelse lijnen, de combinatie van de kleuren en materialen zorgen voor een praktisch en decoratief geheel. Wat wil je nog meer in een interieur?

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Projecten