Een interieur transformatie op maat

Project Gent

Deze klant uit Gent is tot bij ons gekomen voor een interieur transformatie op maat. We toverden een ongebruikte kamer om tot een multifunctionele ruimte waarin een home office op maat, dressing op maat, opbergkast en spiegelwand voor yoga oefeningen verwerkt zit.

 

Zo’n multifunctionele ruimte vraagt om een optimale indeling en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte is daarbij essentieel. Met het multifunctioneel maatwerk van Hus zorgen wij ervoor dat deze ruimte optimaal benut kan worden. Ontdek hieronder het resultaat.

De interieur uitdagingen

Omdat de ruimte voornamelijk gebruikt wordt als yogaruimte was de opdracht in dit project om de ruimte zo rustgevend en minimalistisch mogelijk in te richten. In dit ontwerp moesten we ook een complete dressing, opbergkast voor kantoormateriaal én bureau op maat zonder zichtbare kabels verwerken.

De gebruikte materialen

Aangezien het hier om een enkele ruimte ging, hebben we het materialenpalet van het maatwerk beperkt om zo samenhang en rust te creëren doorheen de ruimte.

 

  • Voor de binnenkasten gebruiken we een 25mm dikke hoge densiteit melamineplaat
  • De fronten bestaan uit een 18mm melamineplaat met een super matte structuur
  • De strakke kastenwand bestaat uit zacht witte panelen met discrete greepjes
  • De spiegelwand heeft aluminium kaderdeuren met geharde spiegels voor extra stevigheid
  • De open nis is uitgevoerd in een hoogwaardige laminaat met een dikte van 18mm in een houtdecor
  • De zwevende legger in de open nis is uitgevoerd in een laminaat met een dikte van 36mm in een houtdecor

Het resultaat van het maatwerk

Het resultaat van het maatwerk is een praktisch ingedeelde, multifunctionele ruimte die veel opbergmogelijkheden biedt én de nodig rust en warmte uitstraalt.

 

De spiegelwand zorgt ervoor dat de yoga oefeningen perfect uitgevoerd kunnen worden. De open nis biedt net voldoende ruimte om aan te werken en verbergt de computer met alle bekabeling. De LED verlichting is traploos dimbaar zodat hij, naar gelang de lichtinval, volledig kan worden gepersonaliseerd.

 

De getransformeerde ruimte is een oase van rust waar je kan ontspannen met yoga oefeningen en relaxt kan werken zonder enige afleiding. Hier word je gegarandeerd helemaal zen!

Hus Rita Gorsstraat 15 2v Gent-12

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder.

Category
Bureau, Dressing, Projecten