Strak interieurdesign met speels accent

in bad-, woon- en slaapkamer

Project GDM Mollem

In dit project namen we verschillende ruimtes in het interieur onder handen. Zo werkten we een vestiaire, tv-meubel en wijnkast op maat uit. De kinderkamer op maat, badkamer en dressing kregen ook een Hus-touch. Dit alles met oog voor het unieke en tijdloze karakter van de woning.

De gebruikte materialen:

In de vestiaire:

  • voerden we het binnencorpus uit in zwarte melamine
  • werden de fronten afgewerkt in zwarte eikfineer

 

Voor het tv-meubel:

  • gebruikten we een combinatie van Fenix NTM en goude structuurlak

 

In de kinderkamer:

  • trokken we witte super matte melamine en zwarte eikfineer door
  • voorzagen we het topblad in solid surface met naadloos ingewerkte spoelbak

 

De wijnkast vervaardigen we in zwarte MDF.

 

In de badkamer:

  • trokken we witte super matte melamine en zwarte eikfineer door
  • voorzagen we het topblad in solid surface met naadloos ingewerkte spoelbak

 

Ook in de dressing en de slaapkamer trokken we witte super matte melamine en zwarte eikfineer door.

De interieur uitdagingen:

In dit project bereidde de klant alles nauwkeurig voor met als gevolg dat het volledige traject van begin tot einde perfect verliep. Zoals de foto’s zullen aantonen, trokken we het strakke ontwerp door. We leverden een clean interieur af met ruimte voor een speels en kleurrijk effect. De samenwerking tussen de bouwheer en de installateur van domotica/verlichting verliep vlot en aangenaam doorheen het traject. Elk detail werd perfect overlegd en netjes uitgevoerd.

Het resultaat van het interieurproject:

De materialen die werden doorgetrokken in de hele woning trekken juist voldoende aandacht en geven de woning net dat tikkeltje meer.

 

De zwarte eikfineer kan je terugvinden in zowel de vestiaire, de kinderbadkamer als de badkamer van de ouders. Voor het tv-meubel kozen we voor het uiterst duurzame, krasbestendige en bovenal anti-fingerprint Fenix laminaat. Om toch daar nét iets meer te voorzien, monteerden we de kast volledig in ons atelier. Wist je dat de binnenzijde gelakt is in goudkleur? In combinatie met de Samsung Frame tv is het eindresultaat zeer geslaagd.

 

De badkamers werden beiden voorzien van naadloze topbladen met ingewerkte spoelbakken gemaakt uit witte solid surface. Deze zijn niet alleen makkelijk in onderhoud maar bovendien ook heel hygiënisch. De zwarte led-lijnen passen hier perfect bij de zwarte eikfineer.

 

De master bedroom is gescheiden door zwarte MDF scheidingspalen die we asymmetrisch ontwierpen. Achter deze wand zit een op maat gemaakte dressing verstopt, waar we witte laminaat en zwarte MDF voor het eiland gebruikten.

 

Omdat 1 beeld vaak meer zegt dan 1000 woorden, tonen we in onderstaande carousel het geslaagde eindresultaat.

Kast-ID - Hus Velm 57 Asse-Mollem-41 (Large)

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder

Category
Projecten