De inrichting van een gezellig

nieuwbouwappartement

Project Aalst

In dit project kregen we de kans om de inrichting van een nieuwbouwappartement uit te voeren. We schonken speciale aandacht aan functionaliteit en tijdloosheid, met ruimte voor een speels accent.

De gebruikte materialen:

    • De binnenkasten voerden we uit in 25mm witte melamineplaat met korrel.

 

    • De fronten van de kast werden afgewerkt in 18mm MDF platen met super matte satijnlak.

 

    • De zwevende leggers en bureaubladen zijn voorzien in 38 mm MDF, afgewerkt met een notelaar fineer.

De interieur uitdagingen:

Net zoals in elk ander project, gingen we geen enkele uitdaging uit de weg.

    • In de vestiaire bestond de uitdaging erin een kast te voorzien met voldoende opbergruimte, zonder dat de kast te veel opvalt.

 

    • Het bureau voorzagen we van voldoende werkruimte. Achter het bureau verwerkten we alle nutsvoorzieningen in een kast zodat deze volledig aan het oog onttrokken wordt.

 

    • In de ruime slaapkamer ontworpen we een inloopdressing waarvan één van de twee kasten vrijstaand is. Aan de achterzijde werkten we de dressing nauwkeurig af en werd de kast voorzien van de nodige stopcontacten zodat het bed tegen de wand geplaatst kon worden.

Het resultaat van het interieurproject:

De vestiairekast werkten we af met 2 asymmetrische deuren. Zoals op de foto’s te zien, is de linkse deur breed en de rechtse deur smal. Net dit detail geeft het geheel een speelse toets zonder overdadig aan te voelen.

Het bureau, dat verwerkt is in de doorloop tussen de inkom en leefruimte, brengt warmte door de notelaar fineer. In de kolomkast achter het bureau zit de zekeringskast, de waterteller, elektriciteitsmeter etc. Het rommelige gevoel dat deze toestellen altijd met zich meebrengen, is op deze manier volledig weggewerkt. De combinatie van witten en notelaar leggers geven ook hier weer een speels accentje.

In de slaapkamer trokken we bewust een strakke lijn door om de rust te bewaren. We ontworpen een strakke witte kast op kamerhoogte aan de ene zijde. Aan de andere zijde werkten we dezelfde kast uit, met links en rechts voldoende opening die de ingang naar de dressing vormt. De achterzijde van deze kast is afgewerkt met 18mm waterwerende MDF, dewelke na plaatsing geschilderd is.

Een resultaat waar we fier op zijn!

Hus Interieur-Nieuwbouwappartemet-Bureau

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder

Category

Projecten