Realisatie - landelijke inrichting | Hus interieur
1488
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1488,bridge-core-3.1.1,cooltimeline-body,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Complete landelijke inrichting

een lingeriewinkel

Winkelinrichting Grimbergen

Complete inrichting van een lingeriewinkel te Grimbergen.

 

Wie was de klant:

Allure lingerie

 

Gebruikte materialen:

Een combinatie van 22 en 25mm dikke poederlakpanelen.

 

De interieur uitdagingen:

Het bestaande pand inrichten als lingeriewinkel in een landelijke stijl in zwart en wit. Het functionele aspect was hier niet onbelangrijk: de lades zijn geoptimaliseerd om de verpakkingen en stock in te kunnen opbergen, de toog dient voorzien te worden van een kassasysteem.

 

Het resultaat van het interieurproject:

Kleedkamers uitgewerkt met mdf-wanden, voorzien van een kroonlijst en landelijke pilasters. Een centraal eiland waarop de lingerie kan gepresenteerd worden, voorzien van brede lades met landelijke fronten. Een ‘toog’ in landelijke stijl met een duurzaam werkblad waarin het kassasysteem verwerkt zit. Vervolgens een grote wandkast met directe led-verlichting voorzien van een sierplint, kroonlijst en pilasters. Dit geheel is uitgevoerd in landelijke stijl en afgewerkt in poederlak.

Geïnspireerd? Maak vrijblijvend een afspraak, onze interieurdesigners helpen u graag verder met uw interieurproject en kasten op maat.

Category
Accenten, Projecten, Winkel- en kantoorinrichting
Tags
Winkelrichting