Professioneel advies op locatie

HUS @ HOME WALL

199
EXCL BTW

Advies voor één wand

Tot één uur uniek en gepersonaliseerd interieuradvies op locatie

Professioneel advies dat perfect bij jou en je leefruimte past

Bij aankoop wordt het volledige bedrag van HUS @ HOME WALL in mindering gebracht

Toonzaalbezoek is alsnog aangeraden voor exacte prijsofferte

Door advies op locatie te geven, kan de interieurontwerper de ruimte persoonlijk ervaren en evalueren. Dit stelt hem/haar in staat om rekening te houden met de specifieke kenmerken en beperkingen van de ruimte, zoals lichtinval, architectonische details en bestaande meubels, wat resulteert in een optimaal ontwerp.

 

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Opgelet: HUS@HOME biedt een aan-huis service als aanvulling op onze toonzaalervaring. Voor een optimale beleving van de HUS-kwaliteit raden we echter een bezoek aan onze toonzaal aan. Hier kan je tevens een gedetailleerde prijsofferte ontvangen, terwijl HUS@HOME enkel een raming kan verstrekken.

5 STAPPEN NAAR JOUW DROOMINTERIEUR

Een HUS-expert komt op locatie het project bekijken.

Hij/zij luistert naar de verwachtingen en analyseert de mogelijkheden.

Je ontvangt gepersonaliseerde inzichten die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Je ontvangt een budgetraming. Ook kan een ontwerp in de toonzaal opgemaakt worden voor een exacte prijsofferte.

Je krijgt het volledige bedrag als korting op jouw bestelling.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voorwaarden van HUS @ HOME WALL?

HUS @ HOME WALL is mogelijk binnen een straal van 25km rond de toonzaal. Het maken van een ontwerp of render zit niet in de prijs inbegrepen, wel een prijsinschatting. Na het ontvangen van het interieuradvies is het noodzakelijk om het ontwerp in onze toonzaal te bespreken. Hierdoor kun je de verworven inzichten in werkelijkheid zien, alle kleurenpaletten ontdekken en de verscheidenheid aan materiaaltexturen en opties écht ervaren. In de toonzaal kan ook eventueel een ontwerp opgemaakt worden.

Onder welke voorwaarden is HUS @ HOME gratis?

Bij aankoop wordt het volledige bedrag van HUS @ HOME in mindering gebracht op je project, waardoor je van een effectieve 100% korting geniet.

Voor welke ruimtes kan ik het advies van HUS inroepen?

Je kunt het advies van HUS inroepen voor elke ruimte in je huis; we staan klaar om je te helpen bij het transformeren van al je leefruimtes.

Kan het ook voor mijn bedrijf?

Jazeker, HUS kan ook professioneel interieuradvies en ontwerpdiensten leveren voor jouw bedrijf, zodat je werkomgeving zowel functioneel als stijlvol wordt.

REALISATIES

“Wij zijn zo in de wolken en super content van onze samenwerking (…).  Wat een droomrealisatie en wat een supertalent zijn jullie. Jullie oog voor smaak, detail, afwerking en het ontwerp helemaal op maat van een individu. De realiteit en uitwerking van het project is exact zoals op de getekende ontwerpen én nu nog mooier in het écht! Dankzij jullie genieten wij dagelijks van meer orde, structuur, ruimte en comfort en dat besprenkeld met een vleugje HUS magie! We zijn gewoon echt sprakeloos. Maar ook heel erg trots, gelukkig, dankbaar, verwonderd, … we moeten er nog even van bekomen eigenlijk 😉 We gaan hier nog heel heel lang geniet van hebben.”

Maak een afspraak

Ontdek ook onze showrooms

Hus Interieur - Showroom Antwerpen

HUS Antwerpen

 

Verschansingstraat 52 • 2000 Antwerpen

antwerpen@hus.be03 238 12 52

Wegbeschrijving

Parking: Het nieuwe parkeerbeleid van Antwerpen dat ingaat op 1 augustus 2023 is niet van toepassing op de toonzaal van HUS Antwerpen. Deze ligt namelijk buiten de parkeerzone voor vergunninghouders. Je kan dus gerust parkeren op straat.

showroom hus interieur asse

HUS Asse

 

Bergestraat 2 • 1730 Asse
asse@hus.be02 307 60 61

Parking: Parking Station & Parking Boekfos op wandelafstand

Bekijk hier het parkeerplan

Wommelgem hus toonzaal

HUS Wommelgem

 

Autolei 306 • 2160 Wommelgem
wommelgem@hus.be03.238.12.52

Parking: Gratis parkeerplaats voor de deur