Freelance Technisch Tekenaar

Meester van de achtergronddetails

Vacature: Freelance Technisch Tekenaar

Over Hus Interieur

Welkom in de opwindende wereld van Hus Interieur! Waar we grenzen verleggen op het gebied van maatmeubilair en interieurinrichting. Ons dynamische team bestaat uit hoogopgeleide experts die gezamenlijk werken aan indrukwekkende projecten. Bij ons draait alles om ongeëvenaarde kwaliteit, op maat gemaakte meubelstukken en een inspirerende klantbeleving. En dat zijn geen loze woorden. Dat is écht wie we zijn, elke dag, al 15 jaar zijn we ware pioniers in ons vakgebied. Met ons ultramoderne atelier hebben we de vrijheid om werkelijk alles te creëren wat in onze dromen past.

Jouw reis bij Hus Interieur:

Als Technisch Tekenaar speel jij een cruciale rol bij het gedetailleerd uitwerken van elk project. Met jouw diepgaande technische kennis en expertise vertaal je opmetingen naar gedetailleerde plannen. Je fungeert als de verbindende schakel tussen onze getalenteerde interieurarchitecten, ons toegewijde atelierteam en de monteurs op locatie. Met jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorg je ervoor dat klanten, het atelier en de monteurs een gedetailleerd plan ontvangen om het project perfect te realiseren.

Wat je gaat doen:

 • Vertaal opmetingen van onze interieurarchitecten naar nauwkeurige technische tekeningen, die klanten in staat stellen hun droominterieur te visualiseren.
 • Werk nauw samen met ons toegewijde atelierteam om een vlekkeloze productie te waarborgen.
 • Ontdek en deel voortdurend kennis, want samen staan we sterker dan alleen.
 • Geniet van een heerlijk kopje koffie in onze creatieve toonzaal, waar je de ruimte hebt om je werk tot leven te brengen.

Wie jij bent:

 • Een technisch genie met een passie voor nauwkeurigheid en detail.
 • Je hebt ervaring als technisch tekenaar en bent bedreven in het gebruik van tekensoftware.
 • Bekendheid met Sketchup en Lay-Out is een vereiste, ervaring met Korpus (VVlecad) is een pluspunt.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om deadlines te halen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
 • Communicatie en samenwerking zijn voor jou essentieel, zelfs als je meer op de achtergrond werkt.
 • Je bent een echte problemsolver. ‘Dat kan niet’ staat niet in jouw woordenboek. Er is altijd een oplossing of techniek om iets uit te voeren. Het zoeken naar oplossingen zie je als een fantastische uitdaging.

Wat wij bieden:

 • Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen hoe je beloond wilt worden – per project of op basis van een uurtarief. We streven ernaar om een arrangement te vinden dat zowel jou als ons tevreden stelt.
 • De vrijheid om jouw creatieve proces vorm te geven en je eigen werkmethoden te bepalen.
 • Een ondersteunende werkomgeving waarin jouw technische vaardigheden en bijdrage worden gewaardeerd.

Bouw jij mee aan Hus?

Als deze geweldige kans als Technisch Tekenaar je nieuwsgierigheid heeft gewekt, twijfel dan niet en laat van je horen! We zijn dolenthousiast om meer over jou te ontdekken. Voeg je sprankelende cv en een voorbeeld van een eerder uitgewerkt technisch plan toe aan jouw motivatiebrief om ons te laten zien wat jij in huis hebt.

Wacht niet tot morgen, stuur het vandaag nog op en laat jouw creatieve genie stralen! We kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan en een sprong te maken in de wereld van maatmeubilair en interieurinrichting.
Let’s make magic happen, together!

"*" indicates required fields

Naam*
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.