Opgeruimd staat netjes dankzij een opbergkast op maat

Opgeruimd staat netjes

dankzij een opbergkast op maat

 

We krijgen geregeld de vraag: “Hoe kunnen we over voldoende kastruimte beschikken in een minimalistisch interieur? Of moeten we kiezen?” Gelukkig hoeven we niet te kiezen.

Doorheen de jaren hebben we namelijk verschillende interieurs onder handen mogen nemen, waarbij er geen overschot van ruimte was en toch meer dan voldoende opbergruimte bleek. Ons geheim? Waar standaard opbergsystemen tekortschieten in efficiëntie zijn onze opbergkasten op maat dan ook 100% op maat. En laat maatwerk nu net zijn waar wij in uitblinken. Opbergruimte op maat onder de trap, in de hal, de slaapkamer, de leefruimte, keuken etc. You name it, we make it! Laat je alvast inspireren door onderstaande handige opbergoplossingen.

Onze kasten op maat zijn echt op maat

Bij Hus werken we niet met voorgevormde modules die we in de ruimte zullen laten passen. Omdat we 100% op maat werken, kunnen we elk hoekje, kantje of nis benutten. En dat scheelt in opbergruimte.

Hus interieur - Portfolio - maatwerk - Trapkast

Opbergkast onder de trap? Mooi en efficiënt.

Opbergkast onder de trap? Mooi en efficiënt.

Haal alles uit jouw slaapkamerkast

En dit bedoelen we niet letterlijk. De slaapkamer is zonder enige twijfel de plek bij uitstek om tot rust te komen en te ontspannen. Een opgeruimde geest in een opgeruimd interieur is hier helemaal op zijn plaats dus. En er is voor elk wat wils: een ingebouwde kast met schuifdeuren om extra kussens, lakens, en kleren in op te bergen. Liever een multifunctionele slaapkamer met opbergplaats verwerkt in jouw meubels? Het kan! De mogelijkheden van functionele meubelstukken zijn namelijk eindeloos.

Hus interieur - Portfolio - maatwerk - Slaapkamer
Hus_interieur - portfolio - project Lier- vestiaire

Een productieve geest in een opgeruimd bureau op maat

Zonder opbergruimte wordt de bureau of bureautafel binnen de kortste keren een heuse contraproductieve puinhoop. Want geef toe, we laten allemaal wel eens onze documenten en paperassen ergens rondslingeren. Net zoals in alle andere ruimtes, geldt in de bureau volgende stelling: bezint eer ge begint. Wil je een open kast, een gesloten kast of the best of both worlds? Welke keuze het ook wordt, wij maken dé ideale opbergkast voor jouw bureauruimte.

 

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak, we helpen je graag verder.