Maatwerk: de oplossing voor trends en stijgende prijzen?

Maatwerk: de oplossing voor trends en stijgende prijzen?

Kies voor slim investeren

Binnen enkele dagen gaat Batibouw, de grootste bouwbeurs van België, weer van start. Dat betekent dat we tal van nieuwe interieurtrends zullen tegenkomen. Maar wilt dat ook zeggen dat we meteen op alle nieuwe trends en ontwikkelingen moeten springen? Is het in tijden van stijgende prijzen niet beter om te investeren in een tijdloos interieur dat de trends weerstaat? In deze blogpost lees je waarom maatwerk een slimme investering op lange termijn is voor je woning en hoe wij ons als bedrijf aanpassen aan de veranderende wereld om onze klanten steeds de beste service te kunnen bieden.

Maatwerk als slimme investering op lange termijn

Doorheen de jaren hebben we gemerkt dat het maatwerk segment niet onderhevig is aan grote veranderingen op gebied van trends.

Dat wil zeggen dat de maatkast die een aantal jaar geleden bij je thuis geplaatst is, nog steeds relevant is en dus een permanente meerwaarde biedt voor je woning. Meer nog, de woningprijzen zijn zo sterk gestegen dat die maatkast nu nog meer waard is dan wat jij initieel hebt betaald. Kiezen voor maatwerk is dus kiezen voor een slimme investering op lange termijn.

Een tijdloze keuken die 10 jaar geleden geplaatst werd.

Aanpassen aan de snel veranderende wereld

Het leven wordt alsmaar duurder en duurder. Bedrijven moeten nu nog meer creatieve oplossingen bedenken om klanten hierin tegemoet te komen. Bij HUS zijn we elke dag op zoek naar oplossingen om zaken te vereenvoudigen en maatwerk actief goedkoper te maken. In plaats van een vast materialenpallet, aanbod en vaste manier van werken door te trekken, stellen we ons flexibel op. Want het leven is al duur genoeg, niet?

Maatwerk als service

We stellen al onze vakkennis in het werk om de vraag van onze klanten zo volledig mogelijk in te vullen. Je kan in elke fase van het project rekenen op onze experten. Ze hebben jaren ervaring en leren nog elke dag bij over nieuwe materialen en technieken die beschikbaar zijn in de interieurwereld.

Ons werk gaat verder dan louter de verkoop van kasten op maat. Wij passen ons aan aan de noden van de klant en niet andersom. En laat dat nu het grote verschil zijn met veel spelers op de markt die maatkasten aanbieden. Bij HUS bieden we écht maatwerk, zonder enige beperking, op maat van onze klanten.

Voorstel op maat

We kiezen er bewust voor om in het eerste gesprek goed te luisteren. Hoe ziet je levensstijl eruit, naar wat ben je op zoek, wat zie je graag, wat is belangrijk, maar wat is er ook niet belangrijk?

Door veel vragen te stellen proberen we alles compleet in kaart te brengen zodat we een ontwerp kunnen uitwerken dat voldoet aan alle criteria. Het ontwerp moet goed doordacht en praktisch zijn, en aansluiten bij de klant én de woning. Op die manier blijft het ook een permanente meerwaarde voor de woning, en dus een slimme investering.

Vervolgens werken we een eerlijk, correct én duurzaam voorstel uit waardoor wij de klant, ook lang na aankoop, een correcte service na verkoop kunnen aanbieden.

Realistisch budget

Ook op vlak van budget ontwerpen we enkel wat perfect realiseerbaar is voor het afgesproken budget. We gaan hier in het eerste gesprek heel concreet op in, om het exacte kostenplaatje en budget te kennen, want dit bepaalt mede hoe we ontwerpen.

Net daarom is korting bij ons een hol begrip. We garanderen dat het ontwerp perfect binnen het vooropgesteld budget valt, dus we moeten geen korting geven om het binnen bereik van de klant te brengen. We maken liever het budget op maat van de klant. Zo doen we ook geen beroep op impulsaankopen en maken we goed afgewogen beslissingen op lange termijn.

Uiteraard zijn we altijd heel gelukkig met het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen, en daar horen uiteraard leuke attenties bij. Vandaag hebben we samen met de gepassioneerde mensen van Sterkstokers een heel originele Gin ontworpen die perfect aansluit bij de waarden van HUS. Geen hol marketingproduct, maar een welgemeende dank aan onze klanten voor hun vertrouwen.

Kunnen wij ook jouw vertrouwen winnen? Contacteer ons en we bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.