Jouw droominterieur realiseren? Krijg interieuradvies op maat

Jouw droominterieur realiseren?

Krijg interieuradvies op maat

Wil je een ruimte inrichten, maar heb je moeite met het visualiseren van een ontwerp? Heb je inspiratie nodig of heb je last van keuzestress? De inrichting van een ruimte, nieuw of bestaand, is geen sinecure. Het team van Hus helpt jou graag met extra inzicht en expertise. Naast onze maatwerkspecialisten hebben wij architecten in ons team die jou graag bijstaan met interieuradvies om jouw droominterieur vorm te geven.

Begeleiding op maat

Vanuit een holistische benadering neemt ons team jouw interieur onder handen van concept tot en met nazorg. Doorheen het hele proces ben jij zeker van een persoonlijke begeleiding en constante dienstverlening. Handig toch?

Hoe ziet dit proces eruit?

Kennismaking

Maak een afspraak met onze interieuradviseur om je plannen te bespreken. Tijdens dit eerste gesprek gaan we samen op zoek naar wie je écht bent, wat je van ons verlangt en wat je belangrijk of net minder belangrijk vindt. Zo leggen we de basis voor het ontwerp.

Realistisch ontwerp

Na het gesprek gaat de interieuradviseur meteen aan de slag. Jouw wensen en noden worden vertaald naar een doordacht, realistisch ontwerp met bijhorende fotorealistische beelden en een transparant prijsbestek. Graag enkele aanpassingen? Geen probleem!

Technisch plan

Helemaal tevreden over het ontwerp? Dan komen onze experts bij je langs voor een nauwkeurige opmeting. Nadien ontvang jij een compleet en gedetailleerd technisch plan. Hiermee gaan onze vakmensen in het atelier aan de slag en dit uiteraard volgens de regels van de kunst. Geen enkel materiaal of bewerking is hen vreemd.

Productie

Het volledige productieproces gebeurt in België. We verkiezen steeds kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast willen we een sterke service aanbieden. Dat vertaalt zich in een zeer lokaal productieproces waar we nauw in betrokken zijn. Op die manier kunnen we écht maatwerk aanbieden.

Montage en afwerking

In deze fase ontmoet je onze gespecialiseerde monteurs. Op een afgesproken tijdstip staan ze op de afgesproken locatie. Met respect en zorg voor jouw interieur geven ze elke dag weer opnieuw het beste van zichzelf om een zo perfect mogelijk einderesultaat neer te zetten.

Uitgebreide nazorg

Het verhaal stopt niet na de montage en afwerking. Ook na de plaatsing kan je bij ons team terecht met verdere vragen of opmerkingen over onderhoud, eventuele aanpassingen, tips en meer.

Warm geworden? Neem contact op met onze experts en krijg persoonlijk interieuradvies.